DOSLO JE VREME ZA NOVI KOMPJUTER,POSTO DUGO NISAM BIO U VODAMA DESKTOPA ZELIM DA CUJEM VASE MISHLJENJE.PLANIRAM DA KUPIM INTEL DUALCORE NA 2,66MHZ SA ASUSOVOM P5ND2-SLI PLOCOM,ISPLATILI SE???KAKVA SU ISKUSTVA????POSTO OVA PLOCA PODRZAVA DDR2 NA 667 PLANIRAO SAM DA KUPIM 1GB VERITECH,DA LI JE OVO DOBRA MEMORIJE,DA LI JE STABILNA U RADU,DA LI DA UZIMAM OVU MEMORIJU ILI JE BOLJE UZETI STANDARDNU OD 533MHZ???KAKO SE POKAZAO SATA 2 INTERFEJS???HVALA UNAPRED
sto se procesora tice, cini mi se da oces uzet intelov 805... savrseno biranje... sto se njega tice, i ja imam isti, a klokovati se moze do jaja... maximalni klok mu je bio 3.8!!!! ghz... i super radi... u ostalim stvarima ti ne mogu pomoci, posto imam pqi memorije na 533, isto asusovi plocu ali p5wd2, i dosta sam zadovoljan... dupli procesor mnogo znaci... znaci, sretno ti u kupovini...
Odluci se za 955x chipset na plochi jer NF4 nepodrzava Dual-Core Intele u originalnoj izvedbi vec je podrska omogucena tek sa novijim verzijama Bios-a stoga ima svojih nedostataka...
Slobodno uzmi P5ND2-SLI plocu, nikakvih problema nece biti.Mozda je bolje da dodash malo para i uzmesh neku bolju memoriju.TakeMS DDR2 je npr. dosta povoljan i solidan overkloker.
Ja sam uzeo tu plocu i 805 neki dan i zadovoljan sam, a uzeo sam crosair-ovu memoriju na 533, ne vidim razlog da se uzme 667 kada procesor radi na quadpumped 133 magistrali, sto ce ga reci 533, tako da se poklapaju u clocku, a sto se tice biosa, flesujes novi i nema problema nikakvih
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646999. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.