Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Ploče, procesori i memorije
Kuler za Pentium IV 2.8Ghz!
STRANA 1 OD 1
liquid Kuler za Pentium IV 2.8Ghz! 06.06.2006. 17:16 T1867

status: user
broj poruka: 4
Hteo bih da uzmem neki po mogucnosti najtisi i najbolji kuler za svoj procesor Pentium IV koji radi na 2.8Ghz!
Hteo bih da bude sto tisi ali i da ne bude slab,da mi se ne przi ploca i procesor!

Hvala unapred...
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Mladic Thermaltake 06.06.2006. 19:22 #6351

broj poruka: 68
Imam isti procesor, predpostavljam da je i kod tebe prescott (ali ne bitno), imam na njemu thermalthake kuler HEATPIPE Fanless 103
Odlicno se pokazao za sada,najbolje se pokazao u kombinaciji sa ventilatorima na kucistu, i ovi kuleri sa toplovodnim cevima su pravo iskoristenje ventilatora na kucistu, kod mene ih je pet komada na takodje thermaltake kucistu od cega dva rashladjuju procesor,tj jedan ubacuje vazduh na cooler a drugi ventilator izbacuje.
temperaturu pratim sa hardware sensors monitorom, i u igrama ne prelazi 55 stepeni celzijusa.

Jos jedan dobar tihi kuler za procesore od thermaltake-a je Sonic Tower jako dobar kuler.

A ako bas imas malo vise novaca svakako ti preporucujem ZALMANA i to takodje na bazi toplotnih cevi (cevi su punjene vodom koja prirodno cirkulise u njima, kada kazem voda mislim na tecnosti na baz alkohola, kao na primer aceton isl.), znaci poseti sajt i videces zalman ima veliku paletu kulera, jes da ima cenu ali i vredi ko ima da odvoji.

Pozdrav

astan ThermalTake Silent Tower 06.06.2006. 20:45 #6352

broj poruka: 271

Hladi Prescott 3.2GHz socketr 478 i mogu ti ga toplo preporuciti, sa box kulerom temp mi je bila 43/65 a sada je 32/46 sa smanjenim brojem obrtaja sa 2500 rpm na 1700 rpm. Cooler je "necujan" na 1700 rpm, a sasvim podnosljiva buka je na 2500 rpm (a pri tom je je temp u full load 42). Sve to sa jednim ventilatorom a postoji mogucnost montiranja jos jednog. A glavna prednost u odnosu na konkurenciju mu je cena koja je pre mesec dana bila 2300 din. Koliko senzori lazu nemam pojma ali cinjenica je da je u odnosu na box varijantu manja temp preko 20 C u full load, ja sam prezadovoljan.

kiki31 ZALMAN 07.06.2006. 18:57 #6367

broj poruka: 83
Slisaj thermaltake je dobar ali ne dovoljno dobar imao sam thermal
i zamenio ga ZALMANOM.Veruj mi zalman je najbolji kupi ga u HG spot-u.
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646999.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs