Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Ploče, procesori i memorije
Problem sa memorijom!!!
STRANA 1 OD 1
urosk Problem sa memorijom!!! 02.06.2006. 21:22 T1849

status: user
broj poruka: 462
Do skoro sam ja imao problema sa memorijom(kingston) izbacivala me je iz igrica i tome sl. menjao sam je dva tri puta, te dvoslojna te dve plocice i na kraju sam uzeo geil i resio problem! Brat mi sad na njegovom kompu ima slican problem, imao je pqi memoriju od 256 i kupio je 1 giga kingstona dvostranog i stavio umesto predhodne! Od trenutka kad je stavio kompijuter brlja izbacuje iz igra, restartuje windows bez razloga, prijavljuje problem sa internet e, i tome sl. Ja sam sam mu rekao da vrati i zameni za neku drugu marku memorije jer se ocigledno ne slaze sa plocom! E sad ovi iz radnje su mu rekli da nije do memorije vec je problem bio sto je imao pqi a sad je stavio kingston i onda windows xp ne moze da ga lepo prepozna, tj. prepoznaje pqi i dalje umesto kingstona, i da treba da fomatira windows!!! To je meni nesto sumnjivo jer sam imao slicni problem, pa cu pitati jos nekog za savet da li je to stvarno problem ili oni jedu g...(kao po navici)
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
astan j... g..... po navici 02.06.2006. 23:01 #6291

broj poruka: 271

Gde god sam menjao memoriju (u nekoliko navrata) nigde windows nije pravio problem zbog toga, ali ako vas (tebe/druga) ne mrzi reinstalirajte windows pa vidite da li ce se nesto promeniti mozda gresimo u pogledu njihovih navika ...

Garson RE 03.06.2006. 00:12 #6292

broj poruka: 736
To shto su ti rekli je cista glupost, ili stvarno nemaju pojma ili su to rekli da bi te otkacili.

Igor84 Nema to veze s mozgom 03.06.2006. 01:29 #6294

broj poruka: 327
U racunaru mozes da menjas, dodajes ili oduzimas i memoriju i procesor a da windows jednostavno nije svestan toga. Jedina razlika je u brzini racunara i u onome sto ce da ti prikaze u Properties prozoru. To sto ti oni kazu je cista glupost. Pojavi im se tamo malo naostren, podvikni nekoliko puta i da vidis da ima da ti jedu iz ruke.
urosk Hvala 03.06.2006. 10:34 #6296

broj poruka: 462
Pa tako sam i mislio nego sam samo hteo da budem siguran, znaci da mu kazem da trazi obavezno drugu memoriju, mislim proizvodjaca, jer sam i ja imao muke sa ovim novim dvostranim kingstonom!

tomma Da, da kako da ne 03.06.2006. 10:49 #6297

broj poruka: 172
Možda su ti i drajveri za memoriju loši ?
Idi ti lepo kod njih traži da zameniš memoriju ako ne pripreti inspekcijom pa da vidiš kako će da zamene još i da pitaju koju oćeš.

To su ti sigurno rekli da bi te otkačili odnosno prebacili problem na tebe jer ih kao i većinu mrzi da rade.

Pisko He - he 03.06.2006. 11:34 #6300

broj poruka: 6645
Verovatno su u pravu: stiker na PQI je bio na latinici a na novoj memoriji je na ćirilici, pa je potrebno da se instalira Serbian Language interface pack, i to ćirilićna verzija... baš vesela ekipa prodavaca magle... voleo bi nešto i ja da kupim od njih, pa da se upoznamo (mislim, oni mene).
ludi ... 03.06.2006. 14:44 #6303

broj poruka: 568
a i pitaj boga mozda ti porodavci stvarno misle kako windows mora da `prepozna` memoriju, jer svi znamo kakvih debila ima po domacim firmama

Licence to kill

:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646999.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs