Da lipostojji neki univerzalan softver pomocu koga bi mogao da pratim temperaturu CPU-a.Non stop nesto koci i davi tak oda sumnjam u kuler.a pre nego sto kupim hteo bih da proverim..... HVALA
Ja ti predlazem Hardware Sensors Monitor definitivno j best of, koristim ga vec dve godine extra program za ove stvari, ne merenja i pracenja temp.samo procesora,vec i ploce, graficke, HDD, okretanje kulera na cpu u kucistu i napojnoj jedinici sve to podesavas jos sa finim tonovima koje skines sa njihove strane, upozorenja za preveliku tem tog i to, kao i okretanje ventilatora, na engleskom su snimane poruke, extra stvar, ovo mi ogovara jer imam pet ventialtora na thermaltake win go v8000 kucistu dva ventilatora su na potenciometre, u ove nadolazece vrele dane spas je za sve masine, i integrise se u sytem tray i ubaci mu ove tonove i samo rokas igre i ostalo, kad zatreba hladjenja cuces na zvucnike, sta je vrelo...
Moj predlog ti je PCWizard. Imas i verziju na Srpskom koju sam licno preveo. U prvim verzijama program je imao bagove koji su ispravljeni ali ako dobijes cudnu temperaturu tipa 10 C onda mu uradis DUMP i posaljes na e-mail Laurent Kutil-u tvorcu programa. Inace cisto da ti dam besplatan savet, nabavi Linux (moja prepruka SuSE), instaliraj ga i za manje od jednog dana ces zaboraviti na to djubre od M$ Windows XPa !!!
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646999. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.