Pianje za DFI Nforce 4 ultra lan party????????????
STRANA 1 OD 1
agresorgsp
Pianje za DFI Nforce 4 ultra lan party????????????
20.05.2006. 17:18
T1808
status: user broj poruka: 140
Interesuje me par stvari:
1.zasto mi ploca ne svetli(mislim na zute i narandzaste slotove)
2.Imam AMD 3000+ S939,pomenutu plocu,512 DDR400 Geil,7600GT leadtek HDD 160GB sata samsung.....zasto mi masina radi sporo iako je reinstaliran windows????Help????
Re: Pianje za DFI Nforce 4 ultra lan party????????????
20.05.2006. 17:28
status: user broj poruka: 736
:: Interesuje me par stvari :: :: 1.zasto mi ploca ne svetli(mislim na zute i narandzaste slotove :: :: 2.Imam AMD 3000+ S939,pomenutu plocu,512 DDR400 Geil,7600GT leadtek HDD 160GB sata samsung.....zasto mi masina radi sporo iako je reinstaliran windows????Help??? 1.Jel` ti hocesh da ploca svetli sama od sebe? To ne moze.Morash da imash neonke da bi ishta svetlelo. 2.U cemu se ogleda sporost? Sve komponente koje si naveo su redu ali ti nishta ne vredi sa samo 512MB RAM-a.
Kao fora slotovi bi trebali da svetle......Sporost se odnosi na windows i igrice......Pre ovoga sam imao MSI K8N Neo Platinum,AMD 3200+ S754,6800 AGP full,1024 DDR400 Kingston i bolje mi je sve radilo???????Kako??????Nije valjda toliko do rama???
:: Kao fora slotovi bi trebali da svetle......Sporost se odnosi na windows i igrice......Pre ovoga sam imao MSI K8N Neo Platinum,AMD 3200+ S754,6800 AGP full,1024 DDR400 Kingston i bolje mi je sve radilo???????Kako??????Nije valjda toliko do rama?? Za ovo shto si uradio teshko se moze reci da je apgrejd.Shto lepo nisi uzeo s754 plocu sa nF4-4x cipsetom i PCI-E slotom, ostavio memoriju i kupio graficku?Windows bi trebao lepo da radi sa 512MB ali igrice rade osetno loshije sa 512MB.`Ajde reci josh neshto malo detaljnije.
Windows non stop dok sam na netu na nekih 5-10 minuta izbacuje neku warning poruku i jedina opcija je OK.Imam NOD32 sa najnovijom definicijom.....Help?
:: Windows non stop dok sam na netu na nekih 5-10 minuta izbacuje neku warning poruku i jedina opcija je OK.Imam NOD32 sa najnovijom definicijom.....Help :: Koja je tacno poruka? Shta se josh deshava? Shta je to sporo?
poruka je neki warning za registri i tako to i kao kaze da odem na sajt da skinem program a pre toga da ga platim.....da li mi treba jos nesto osim NOD32????Sve je sporo nema sta nije usporeno....HELP?!?!?!?!?!?
:: poruka je neki warning za registri i tako to i kao kaze da odem na sajt da skinem program a pre toga da ga platim.....da li mi treba jos nesto osim NOD32????Sve je sporo nema sta nije usporeno....HELP?!?!?!?!?! Izgleda da si zakacio neki spyware.Apdejtuj NOD i pokreni in-depth analysis, skini Ad-Aware,SpyBot, Spy Sweeper ili Spyware Doctor i skeniraj disk.Mada po tvom opisu najbolje je da formatirash sistemsku particiju i lepo instalirash Win, a posle toga da se adekvatno zashtitish (NOD32+Zone Alarm + neki od navedenih antispyware programa, po mogucstvu svi).
Pa kao prvo uz tako lepu konfiguraciju 512 rama je vise nego malo, uzmi bar jos 512 rama iste geil memorije ili jos bolje 1 giga!!!(razlika je ogromna u igricama, a i u windowsu je primetna) A drugo ti si zakacio trojanca i brdo spyaware tako da ti windows radi usporeno. Moja ti je preporuka da probas pre formatiranja sistemske particije da skines spyware doctora i spybot search and destroy. I da instaliras avg ili kaspersky anti-virus i skeniras! verovatno ce ti naci brdo toga, pa ako ti posle radi ok onda ne moras da formatiras! U suprotnom formatiraj!
Pored saveta koje si vec dobio mozda ne bi bilo lose da skines najnoviji bios za plocu i graficku i da instaliras najnovije drajvere za cipset i graficku, mislim da ne moze da skodi.
Pozdrav
MILOS
Ko ne zna, i zna da ne zna, dete je, nauci ga, Ko zna, a ne zna da zna, spava, probudi ga, Ko ne zna, a misli da zna, budala je, kloni ga se, Ko zna, i zna da zna, mudar je, sledi ga.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646999. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.