Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Ploče, procesori i memorije
Athlon 64 3200 ili 3000 !!!
STRANA 1 OD 1
mlazic Athlon 64 3200 ili 3000 !!! 07.05.2006. 14:19 T1759

status: user
broj poruka: 10
Koji je od ova dva procesora isplativije uzeti s obzirom da je razlika u ceni 35 eura. Za socket 939 naravno.
Hvala. Moze predlog konfiguracije do 750 eura sa TFT monitorom. Ja sam nesto sastavljao ali mi dajte neki vas predlog.
hvalaa :)
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
urosk Batali amd-a 07.05.2006. 15:32 #5849

broj poruka: 462
Ja sam inace fan amd-a i do sada sam imao samo njihove procesore, ali trenutno stanje na trzistu je na strani intela upravo zbog intel d 805 dual core procesora koji je ubedljivo best buy, i najbolje resenje za buducnost. Uz njega uzmi neku plocu nije bitno koju do 100 eur, i ddr2 memoriju koja je takodje prednost kod intela.Uzmi mim 1 giga, za grafiku bi ti preporucio geforce 6600gt jer nije skupa(120eur msi lite) a i dalje mozes na njoj da igras sve igrice u 1024 sve na high. Ako bi nesto bolje sacekaj mesec dva da padne cena 7600gt-u ili da se pojavi 7600gs. Nemoj ni da razmisljas o ati-u bar ne trenutno! Sto se tice tft kao i uvek bi ti preporucio philipsa zbog garancije za 0 mrtvih piksela svih 3 godine, za x,p i b seriju, jer je bolji od za klasu od samsung modela. Ako bas hoces samsunga onda uzmi 740bf ili takvu 19-icu.Hdd western digital(najtisi je) a za dvdrw ti predlazem pionira, a ostalo mozes i sam.Nadam se da ce ti ovo biti od male pomoci. Pozdrav!

milos24 ako ti je bas stalo 07.05.2006. 19:34 #5858

broj poruka: 282
do AMD-a mislim da je boljha kupovina 3000 jer mislim da 3200 nije procentualno brzi koliko je skuplji. Tih 35 eura mozes bolje da usmeris na neko drugo mesto npr grafika.
Inace se slazem da je 805 najbolja kupovina trenutno.

Pozdrav

Ko ne zna, i zna da ne zna, dete je, nauci ga,
Ko zna, a ne zna da zna, spava, probudi ga,
Ko ne zna, a misli da zna, budala je, kloni ga se,
Ko zna, i zna da zna, mudar je, sledi ga.

xenia AMD rules 09.05.2006. 17:28 #5882

broj poruka: 13

xendza Beograd

Amd 3000+ ti zavrsava posao a jeftiniji je!
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646999.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs