Problem je sledeci: zelim da sa AMD-a predjem na INtel P4, dual core 775. Koja ploca bi mi bila dobra za takvu akciju, pri cemu bi trebala da ima sledeca ogranicenja, DDR1 ram, AGP slot i 5 PCI slotova (da ne bih menjao 1Gb DDR1 rama) Postoji li ista takvo, nasao sam jednu MSI Neo2V ali nemam blage predstave kako bi to funcionisalo, kazu da je jako stara.....
Sve ozbiljnije ploce za dual core procesore ces tesko naci sa AGP slotom. Tu plocu sto si video zaboravi skroz na nju.Uglavnom su to ploce sa 915 cipom pa na dalje (945)i sve su pravljene kao nove generacije sa DDR2, PCIE i SATA2. Zavisi zasta ti treba takva ploca tj racunar, zasta ces da ga koristis. Ali ako imas para za bacanje (sto cisto sumnjam) sto da ne. Ajde javi se na mail mrmiki@sezampro.yu i ako imas neki mesenger (yahoo, msn ili icq) pa da popricamo malo deraljnije Pozdrav! Miki
Teshko cesh naci to shto ti treba.Mada bilo je prica da ce i865 podrzavati dual core sa novim verzijama BIOS-a.Inace zadnji Intel cipset sa AGP-om je i875 koji podrzava DDR1.Pogledaj malo po netu za i865 mozda budesh imao srece.
Ja sam vidjao neke modele gigabyte-a 915 sa ddr i ddr2.
Moj predlog ti je da prodash sve to i predjes lepo na novu tehnologiju.
Ja sam skoro sklapao konfiguraciju za audio produkciju i odabir ploce je pao na Intel x955xbk. Intel D820 4x1gb ddr2 533, uad,m-audio..... Sve to spakovano u Chieftec lbx big tower sa audio izolacijom (azmafon) + CM hyper6+ i Custom made hladjenje celog sistema. Kada se ukljuci, samo dioda na kucistu pokazuje da je ukljucena, odn. nema nikakve buke iz kucista a dual core :) Uskoro cje sajt, pa cju da okacim fotografije kako smo to radili.
Predlozena mi je sledeca ploca Asus P5P800 SE, podrzava dual core, ima dual DDR, AGP slot i jos 4 PCI slota.... Mislim da cu se za nju opredeliti. Nemam bas kinte da ulazem u promenu cele konfiguracije, bolje je onda nabaviti jednog UAD-a :)
:: :: :: Predlozena mi je sledeca ploca Asus P5P800 SE, podrzava dual core, ima dual DDR, AGP slot i jos 4 PCI slota... :: Mislim da cu se za nju opredeliti :: Nemam bas kinte da ulazem u promenu cele konfiguracije, bolje je onda nabaviti jednog UAD-a : :: :: :: Znaci ,tacne su price da ce i i865PE podrzavati dual core.Ovaj Asus P5P800 SE (i865PE) je sasvim OK.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646999. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.