Supertalent kosta potpuno isto kao i V-Data ili PQI (vrlo prosecne memorije). Ne znam kako je u Nisu, zasto ih prodaju skuplje, ali za, naprimer, 512MB/400MHZ cene su im indenticne (u cent). Takodje mozes da razmotris i Infineon (opet ista cena), Kingston (neznatno niza) ili TakeMS (jos malo niza), a za Infineon i TakeMS garancija je 10 god, pa sad ti razmisli....
Ljudi sta vam je Suprtalent memorija je jedna od losijih na trzistu, spada u najjeftiniji ram ali ne vredi ni toliko koliko kosta. U beogradu ga ima EWE computers (njihova maloprodaja je List computers). Nikako je ne preporucujem pogotovo ne na nForce 2 chipsetu. Mana memorije je da se i pored hladnjaka na sebi previse greje.
:: super talent memorija je u rangu sa geil-om, corsairom, ocz, kingstonom. Odlicni su moduli, ali su malo skuplji. Gde si nasao tu memioriju Super Talent nikako nije u rangu sa Corsair-om i OCZ-om koji su sam vrh na svetu.A nije u rangu ni sa Geil-om.
:: :: :: Mana memorije je da se i pored hladnjaka na sebi previse greje. To sam primetio kod druga na njegovom racunaru. Ipak necu kupiti tu memoriju. Razmotricu alternative pa cu videti sta je najbolje.
Ljudi, to sto je prosla serija modula bila losa, ne znaci da je super talent los. Da li ste gledali testove? Na 90% testova je bolja nego kingston, corsair ili kingmax!!! Slazem se da su mushkin i ocz najbolji.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646999. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.