Nisu uopste losi za nezahtevne korisnike kao sto bi moglo da deluje na prvi pogled ,ja sam ih par stavljao u konfiguracije ,lepo rade skoro da nema grejanja cpu,a ustede i neke kolicine KW potrosnje struje.
To je cista poslovna varijanta....word , exel....i da moze da ode na net...nista vise...
Ajd uzdravlje :)
:: Nisu uopste losi za nezahtevne korisnike kao sto bi moglo da deluje na prvi pogled ,ja sam ih par stavljao u konfiguracije ,lepo rade skoro da nema grejanja cpu,a ustede i neke kolicine KW potrosnje struje.
Koje inace kod nas dobijaju zadnji krik IT tehnologije ,koja tehnicki gledano i nije za njih,ali sa ovim CPU moze knjigovodstvo ,office ,filmovi ,mp3 itd.. a uz to vrlo stabilan.
Elem nisam sekretarica. Ali po nekada poteram npr Doom 3 na tom procesoru,Princ of Persia, Colina 04 05 i td. Stoga se nebih bas slozio da je dupe od procesora. E sad mene je bunilo da li je u CPU Z Athlon or Sempron. Naravno i ja bih voleo da zabodem neki 5000+ dual ili jace,ali posto mi racunar ne koristi za igrice....ne vidim zasto bi se ucipio za CPU MB i Graf 300e da bi se igrao
:: To je najverovatnije Athlon ,Cpuz ga nije dobro video skini najnoviju verziju cpuz 1.50.Solidan cpu u svakom slucaju :: :: :: Pazi ovako posle 15 god sa kompjuterima nadam se da znam i ja sta je odbro ali presudno je po meni zasta korsitis PC. Solidan je za te pare i pokriva 60 70% korisnika...:D:D:D preko 30godina. Ne racunam igracki preterano raspolozene korisnike
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647006. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.