Pomagajte, Treba mi ploča koja ima 6 sata prikljucaka ili više :). Trenutno imam ploču za AMD , K9NEO V3. Nije mi nešto važno da ploča bude napucana. Računar mi je više kao skladiste posto imam 2 diska od 640 gb, jedan od 80 gb (sve sata)i stiže mi sad disk od 750 gb plus imam dva ide rezaca i jedan sata pa postaje manjak priključaka. Ploča bi trebala cenovno da bude do 70 eura. pozdrav
Ja ti ne mogu pomoci oko izbora ploce ali me zesce zanima sta ce ti TRI rezaca,i taj hard od 80gb!?!?!?
KO RANO RANI,IL` JE PEKAR,IL` NIJE NORMALAN!!!
:: Pomagajte :: Treba mi ploča koja ima 6 sata prikljucaka ili više :). Trenutno imam ploču za AMD , K9NEO V3. Nije mi nešto važno da ploča bude napucana. Računar mi je više kao skladiste posto imam 2 diska od 640 gb, jedan od 80 gb (sve sata)i stiže mi sad disk od 750 gb plus imam dva ide rezaca i jedan sata pa postaje manjak priključaka. Ploča bi trebala cenovno da bude do 70 eura :: pozdrav ::
Na 80 mi je uvek sistem a na ostalima podatci, necu nista da držim na dvd-ovima posto imam gorko iskustvo. a i 80 je privremena dokle je neutopim. REZACI mi trebaju :) .
Tvoje gorko iskustvo sa rezacima je takvo sve dok ne budes doziveo jos gorce iskustvo sa HDD-ovima !!!
Tomato Republic Of Serbia !!!
:: Na 80 mi je uvek sistem a na ostalima podatci, necu nista da držim na dvd-ovima posto imam gorko iskustvo. a i 80 je privremena dokle je neutopim. REZACI mi trebaju :) :: :: ::
BIOSTAR TA790GX ti ima 6 sata prikljucaka,12x USB,4DDR2,.... Ploca je odlicna i za zahtevne igrace ali i tebi ce vrsiti posao,super stabilna je i odusevi ce te!!!
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647006. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.