Imam staru p2 i radila je super. Ostavio sam je par dana iskljucenu iz struje potpuno,i prilikom startovanja pojavi se natpis na crnom ekranu-161 cmos batterie leer 110 f000:535A. Nece da dize sistem,nece da udje u bios. Posto je to stara brand masina IBM,i bios je na nemackom,a koliko ja znam nemacki to znaci da je cmos baterija prazna. Da li je to uzrok sto uopste nece da udje u bios,i da li bi stavljanje druge baterije resilo problem startovanja win-a???
@Doca Pokusaj da iscupas bateriju i ostavi je van nekih 10 minuta, dok se resetuje bios, mozda ce da proradi, jesi li spojio dva kompa preko MT882, ako jesi reci kako!
Ma vadio sam bateriju nekoliko puta i opet isto... Kad sam vec izgubio zivce setim se da pocupam sve nepotrebne stvari iz kompa jednu po jednu...prvo izvadim lan karticu i sve proradi...ali mi je izgleda pao sistem,pa cu morati opet da dignem win... Gile,nisam zaboravio da ti javim za povezivanje 2 kompa,znam da te zanima,ali vec danima sam u ekstra velikom poslu,a to mi nije primarna stvar da povezem kompove,tako da nisam jos stigao da to isprobam...Kad dodje na red,javljam rezultate...
KO RANO RANI,IL` JE PEKAR,IL` NIJE NORMALAN!!!
:: @Doca Pokusaj da iscupas bateriju i ostavi je van nekih 10 minuta, dok se resetuje bios, mozda ce da proradi, jesi li spojio dva kompa preko MT882, ako jesi reci kako :: :: Pozdrav :: :: ::
:: Ma vadio sam bateriju nekoliko puta i opet isto... Kad sam vec izgubio zivce setim se da pocupam sve nepotrebne stvari iz kompa jednu po jednu...prvo izvadim lan karticu i sve proradi...ali mi je izgleda pao sistem,pa cu morati opet da dignem win... Gile,nisam zaboravio da ti javim za povezivanje 2 kompa,znam da te zanima,ali vec danima sam u ekstra velikom poslu,a to mi nije primarna stvar da povezem kompove,tako da nisam jos stigao da to isprobam...Kad dodje na red,javljam rezultate.. :: :: KO RANO RANI,IL` JE PEKAR,IL` NIJE NORMALAN!!! :: :: :: @Doca Pokusaj da iscupas bateriju i ostavi je van nekih 10 minuta, dok se resetuje bios, mozda ce da proradi, jesi li spojio dva kompa preko MT882, ako jesi reci kako :: :: :: :: Pozdrav :: :: :: :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647006. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.