Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Ploče, procesori i memorije
misljenje u vezi napajanja , da li ce da izdrzi
STRANA 1 OD 1
Kajmak misljenje u vezi napajanja , da li ce da izdrzi 10.02.2009. 23:42 T15342

status: user
broj poruka: 184

Pozz ljudi ,

imam malo pitanjce znam da smaram al reko bolje vas da pitam nego da lupam glavu .
Imam napajanje Gigabyte staro godinu dana od 460 W . Cenim da Gigabyte mozda nije kao OCZ ili CM ali bi trebalo da su kvalitetni i u ovom segmentu .

Da li ce moci da gura ovo :
Procesor Phenom II X4 920 , 4 GB memorije , 9800 GTX 512 MB i ostalo ???

Znam da sam citao da su neki gurali sa slicnim napajanjima jake masine al reko ipak da pitam ,
ako ne moram da kupujem novo napajanje te pare bih preusmerio radije u bolju maticnu plocu .

Pozzz....
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
MACHINE Re: misljenje u vezi napajanja , da li ce da izdrzi 10.02.2009. 23:55 #95876

broj poruka: 5704
Nisi naveo model. Kapiram da je to SuperB koji je radio Channel Well Tech pa nije lose, izgurace i imas lufta 50w

A N G E L

::
:: Pozz ljudi
:: imam malo pitanjce znam da smaram al reko bolje vas da pitam nego da lupam glavu
:: Imam napajanje Gigabyte staro godinu dana od 460 W . Cenim da Gigabyte mozda nije kao OCZ ili CM ali bi trebalo da su kvalitetni i u ovom segmentu
:: Da li ce moci da gura ovo
:: Procesor Phenom II X4 920 , 4 GB memorije , 9800 GTX 512 MB i ostalo ??
:: Znam da sam citao da su neki gurali sa slicnim napajanjima jake masine al reko ipak da pitam ,
:: ako ne moram da kupujem novo napajanje te pare bih preusmerio radije u bolju maticnu plocu
:: Pozzz....
Panta019 Re 11.02.2009. 00:24 #95882

broj poruka: 1583
Hmmmm...po meni je to malo rizicno. Da se ja pitam ne bih se zezao s tim. Da ti napajanje konstantno bude na ivici nije preporucljivo. Bolje kupi OCZ ili neko drugo pravo kvalitetno napajanje od 600W i miran si.

Ako si razmisljao o Kineskim napajanjima to je isto kao da si tvom kompjuteru potpisao smrtnu presudu.

Oh drat these computers, they`re so naughty and so complex, I could pinch them.

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647006.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs