ASUS P5KC je jako izbirljiva ploča što se tiče RAM modula. Bilo je i par problema sa zujanjem integrisane zvučne kartice. U moje kućište ne bi ušla ni pod razno. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Hoping for the best but expecting the worst.
BILO koja druga samo nemoj PKC!!!Godinu dana sam se mučio sa njom, promenio memorija ne znam koliko, non-stop resetovanja, zvučna je katastrofa ne prestaje da pucketa, prodao sam je i uzeo MSI P45 Platinum i sistem mi sad radi kao švajcarski sat!
Nije on izgubo garanciju, nego je nikad nije ni imao :P.
:: Mogu da menjam ovo sto imam za :: :: ASUS P5KC i Intel CORE 2 Duo E8500 6M :: Ovo nema garanciju,kupljen je ceo racunar u desku a lik od koga sam kupio racunar je izgubio garanciju!! :: :: :: BIOSTAR THE WAY OF LIF :: :: GIGABYTE JE ĐUBRE,NUKLEARNI OTPAD!!!!!!!!! :: :: ::
Prvi covek koga vidim da preporucuje DFI posle mog jednomesecnog drobljenja na ovom forumu... Taj DFI je rame uz rame sa Asus Maximus Formula II samo malo jeftinija... Ako liku uopste treba takva ploca, ja sam se zapalio za taj DFI model kao budala, kupio najbrzu RAM memoriju za nju (OCZ Reaper 1200), klokovao sve zivo i mrtvo... a opet radim na kompu ono sto sam radio i pre 2 meseca... slusam muziku, koristim MSN, Facebook i postujem na 2 foruma Pozz
edit: Pufi, ako kupis DFI sta bi napisao za njega u svom signature-u...?
Hope is the first step on the road to disappointment.
:: Posto vidim da ciljas na crossfire ploce sigurno neces pogresiti ako uzme :: :: Asus P5Q Pro (posle DFI :: :: il :: :: DFI LANParty DK P45-T2RS PLUS (najbolji izbor ::
to sa garancijom ti prodaje muda za bubrege ako bas hoces menjaj ali sta ces kasnije,svako ko kupuje polovne komponente trazi garanciju... moj savet ti je ostani tu gde jesi,kad tad desice ti se neko s*ANJE
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647006. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.