Da li neko moze da mi preporuci plocu,proc,grafiku i memoriju do 160e.....sta uzeti a da radi codV..... ::::: ....... Life is hard Death isnt ....... :::::
Tako sam nesto i milslio,ali ne znam koju plocu da uzmem,pa reko aj da pitam.....mislio sam da uzme x2 5000+ BE,2x1gb 800mhz,a za grafiku nisam bio siguran da li da uzmem palit 8600gts ili neku 3650.... ::::: ....... Life is hard Death isnt ....... ::::
Ako moze taj budzet da varira za koji euro ploca ti je najbolja GA mA770 DS3 . E sad , ako imas negnde povoljno 8600 GTS uzmi odmah i peglaxes sta hoces . Model sa 256 mb ddr3 je pun pogodak . Tera i Crysis na 19 inch monitoru ha hihg/medium.
Ova masina ti je veoma dobra. Za razliku od AMD-a 5000+ ovaj procosor je mnogo bolji, ima velike overklok mogucnusto. Sa ovom masinom bices miran duze vreme. preporuka
AMD 5200+ (posto ovaj 5000+ kao da je u zemlju propao - nema trenutno) - 55 neki ASUS M3A ili neki BIOSTAR - 50 2x1GB Transcend @ 800MHz - ima za 20eur a grafiku nadji imas po oglasima 8600GT ili ATI 2600XT (bolje su mnogo od te 3650 sa DDR2, jedino sto su koriscene, ali sta te briga, ako imaju garanciju uzimaj. Za 40-tak eur BEST BUY To ti je oko 160 sve zajedno
:: :: Da li neko moze da mi preporuci plocu,proc,grafiku i memoriju do 160e.....sta uzeti a da radi codV..... :: ::::: ....... Life is hard Death isnt ....... :::::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647006. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.