Evo malo sam se poigrao sa ovim sistemom, nabudzio i naterado da radi kako ja zelim pa da napisem neki utisak o tome. Ploca je bruka, kvalitet, kvalite, kvalitet cista 10+++++++. Procesor je strava uza ove pare tesko da ima bolje radi na 3.3Ghz za svaki dan tako sam podesio, ne greje se i mislim da ne postoji stvar koju ne moze da uradi. Moze i na 3.4 Ghz za svaki ali ne sa box coolerima. Sa boxom max 3.1Mhz cenim mozda moze i 3.2. Nmam box imam Hyper 212 pa ne znam kako bi se ponasao sa box coolerom, ovo ja samo predpostavljam. Imao sam malo problema na pocetku da namestim da mi memorija 2x2GB Kingston HyperX radi na njenih1066 Mhz CL5 u Dual Chanel rezimu u kombinaciji sa 3.3Ghz ali i to sam resio, sada radi kao sat. Ovaj glat moze na 3.4Ghz ali nisam testiro na toj frekvenciji tako da ne znam da li je stabilan na istoj, predpostavljam da nece biti problem Primeto sam veliku razliku u odnosu na mj staro X2 4200 s939 koji sam na ABIT-u furao na 3.0Ghz i on je bio extra lepo me je sluzio. Dakle rendrovanje u MAX-u brzo kao munja, generisanje mreze MKE brze nego sa mojim starim X2 4200+, statcka analiza konstrukcija (citaj matematika) odradjuje se brzo cak i sa modelima sa vise stotina cvorova konkretno ja sam probao sa 600 i nesto. Igrice nisam probao ali nema razloga da sumnjam i da one rade lepo sa ovim procesorom, kada budem imao malo vise vremena probacu i njih. Sistem je stabilan 14sati orthosa i to je definitivno stabilno Temperatura nije prelazila 40C pri testiranju, pipao sam ponozje i to je od prilike to. Ovo je lep procesor jos kada se malo OC-je postaje stvarno ozbiljna sprava. Svaka peporuka za X2 7750 BE malo para i vredi svaki dinar. Za plocu nemam komentara osim Bruka Konacno se AMD popravlja, sto me raduje. Prvo par modela X2 serije 5XXX, pa revizija jezgra Agena, pa Kuma i Deneb, chip 790GX i SB750. Bravo AMD, za svaku pohvalu. Ko god se odluci za X2 7750 BE nece pogresiti.
Drago mi je da si zadovoljan. Srce svakog PC je maticna ploća.Kad pročitam da neko traži jeftinu MB onda vise i ne čitam. DFI je za ENTUZIJASTE. SREĆNO TI BILO I DOBRO TE SLUŽILO
Cinjenica da je brzi od Brisbane za jedno 30-35% i dobar za OC samo sam ukucao 225 i dobio sam 3,1 ghz.,a default mu je 2,7 ghz.Jedno samo upozrenje forumasima sto se tice ploca ,recimo trazeci ploce sa 790 gx vidim da Biostar 790 gx nema bios update uopste za novu generaciju AMD cpu Kuma ,Deneb i AM3 ,dok recimo Asus ,Gigabyte i Foxcon imaju.
DFI jeste da ima gomilu podesavanja i tweakovanja ali kad se jednom dotera, onda radi bez bagovanja... Srecno!
:: Evo malo sam se poigrao sa ovim sistemom, nabudzio i naterado da radi kako ja zelim pa da napisem neki utisak o tome :: Ploca je bruka, kvalitet, kvalite, kvalitet cista 10+++++++ :: Procesor je strava uza ove pare tesko da ima bolje radi na 3.3Ghz za svaki dan tako sam podesio, ne greje se i mislim da ne postoji stvar koju ne moze da uradi. Moze i na 3.4 Ghz za svaki ali ne sa box coolerima. Sa boxom max 3.1Mhz cenim mozda moze i 3.2. Nmam box imam Hyper 212 pa ne znam kako bi se ponasao sa box coolerom, ovo ja samo predpostavljam. :: Imao sam malo problema na pocetku da namestim da mi memorija 2x2GB Kingston HyperX radi na njenih1066 Mhz CL5 u Dual Chanel rezimu u kombinaciji sa 3.3Ghz ali i to sam resio, sada radi kao sat. Ovaj glat moze na 3.4Ghz ali nisam testiro na toj frekvenciji tako da ne znam da li je stabilan na istoj, predpostavljam da nece biti proble :: Primeto sam veliku razliku u odnosu na mj staro X2 4200 s939 koji sam na ABIT-u furao na 3.0Ghz i on je bio extra lepo me je sluzio :: Dakle rendrovanje u MAX-u brzo kao munja, generisanje mreze MKE brze nego sa mojim starim X2 4200+, statcka analiza konstrukcija (citaj matematika) odradjuje se brzo cak i sa modelima sa vise stotina cvorova konkretno ja sam probao sa 600 i nesto :: Igrice nisam probao ali nema razloga da sumnjam i da one rade lepo sa ovim procesorom, kada budem imao malo vise vremena probacu i njih :: Sistem je stabilan 14sati orthosa i to je definitivno stabiln :: Temperatura nije prelazila 40C pri testiranju, pipao sam ponozje i to je od prilike to :: Ovo je lep procesor jos kada se malo OC-je postaje stvarno ozbiljna sprava :: Svaka peporuka za X2 7750 BE malo para i vredi svaki dinar :: Za plocu nemam komentara osim Bruk :: Konacno se AMD popravlja, sto me raduje. Prvo par modela X2 serije 5XXX, pa revizija jezgra Agena, pa Kuma i Deneb, chip 790GX i SB750 :: Bravo AMD, za svaku pohvalu :: Ko god se odluci za X2 7750 BE nece pogresiti :: :: pozz Vuk
Hvala, da znas da sam bas zadovoljan volim kada kupim nesto i da to radi onako kako sam ja zamislio. nje mi zao da dam za nesto sto je dobro a ova pploca je vrh. Na ploci nikako ne treba da stedeti. bolje kupitis labiji cpu ako vec mora da se kalkulise, nego slabiju plocu, pa malo kasnije i brzi CPU.
Broj postavljenih tema: 60356. Broj poslatih odgovora: 647022. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.