Problem oko paljenja! Ako se komp ugasi posle da bi upalio moram da iscupam kablo iz napajanja i da sacekam 10 sec pa ga vratim zatim komp normlano radi!!
Konfiguracija je: AMD 4800 AM 2 Asus 560 SLI M2NSLI 2x1gb 800 kingston 320 HDD WD chiftec 500 wati
Porbao sam da zamenim graficku, procesor, npajanje i memoriju. Isto se desava!! Kad upali komp radi dobro ali me mrzi da cupa kablo non stop kad hocu da ga upalim.
to gasenje koje spominjes, jel ga ti ugasis na dugme ili se ugasi sam od sebe? ako se sam gasi, znaci da se pregreva, i nece da se upali dok se ne ohladi a ako nece da se upali posle normalnog gasenja, onda ne znam sta da ti kazem, nadji produzni sa prekidacem! sala, naravno, mada i nije losa ideja a jel se restartuje normalno?
Paljenja nece da se upali nego mroam prvo da iscupam kablo od npajanja da sacekam 10 sec pa ga vratim tad radi extra. Ne resetuje se ne gasi se ne pregejava se.Radi OK. Samo je problem kad treba da ga upalim!
@gman,on prica o paljenju a ti o gasenju,kaze lepo da je sve ok amo nece da se upali!!!
Ako imams negde plocu zameni i vidi dal ce da radi,skrati sebi muku,mozda je bobrljavio bos,izvadi bateriju,restartuj bios,zameni kabl za napajanje,probaj da ubodes u poseban steker novi naponski kabl i onda probaj da ga upalis!!!
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647006. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.