Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Ploče, procesori i memorije
ASUS M3N72-D
STRANA 1 OD 1
vujste ASUS M3N72-D 05.02.2009. 05:19 T15199

status: user
broj poruka: 52

Razmishljam da uzmem ovu plochu pa me interesuju mishljenja kako se pokazala i da li valja ili je bolje uzeti neku sa 790FX ili GX chipsetom? Hvala unapred poz
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
DmasteRNo1 AMD na AMD 05.02.2009. 09:08 #94694

broj poruka: 6101
Oduvek je važilo da je za Intelove procesore najbolje uzeti ploču sa Intelovim čipsetom. Stvarno ne znam kakva je ta ploča (mada ne verujem da je loša s obzirom da je u pitanju ASUS), ali trenutno ni u ludilu ne bih uzimao ploču sa nVidijinim čip setom za AMD-a. Moj ti je predlog da uzmeš 790GX čipset, to su danas top ploče i za Athlone, i za stare i za nove Fenome. U krajnjem slučaju uzmi neki 780G ploču. nVidia (i ostali) je outside.

Šefe, koji ti je vrag?

obradmi Idi na 790 fx ,ali sa sb750 ili 790gx 05.02.2009. 12:09 #94724

broj poruka: 7720
,na ove ploce sa AMD chipsetom mozes komotno Nvidia grafiku lepo radi na njemu ili Ati to vec odluci sam ,ali za chipset moja je prepruka AMD svakako.
TheBear Da, imao sam plocu sa 05.02.2009. 12:10 #94725

broj poruka: 6502
nForce 560 a sad 790GX cipsetom, znam da je 790GX dosta jaci i napredniji, ali mnogo je laksi overclock i stabilniji je sistem sa AMD cipsetom...

:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Ishmerish +++ 05.02.2009. 12:38 #94728

broj poruka: 7285
Raspored na ploci je blago receno ocajan,pogledaj gde stoji 24-pin i ako ubodes dual slot kartu zaboravi da ces ista vise staviti.

`Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran`

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647006.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs