Konacno nabavih ovu plocu. Spakovao sam komp i sve radi iz kutije bez ikakvih problema. Opcija u BIOSU gomila, kvalitet izrade je vrhunski . U odnosu na onu J&W 790GX EXTREME koja mi je dosla neispravna ima bolje sata konektore nisu onako kruti malo bogatije pakovanje, ali ove dve stavke nisu toliko od znacaja. Inace i ono j stvarno vrhunska ploca, samo sto nema ovako nabudzeno pakovanje. Videceme kakav je OC na njoj, mada ja u DFI ne sumnjam uopste. Zadovoljan sam za sada. Upravo dizem WINDOWS, eto ukrtko, malo cu se poigrati sa njom ovih danai javicukakvi su utisci. pozz Vuk
Jasta, nego da je kvalitetna i sa brdo opcija Po meni je malo previse komplikovana za namestanje i klokovanje, ali ako znas sta radis, nasviraces je posteno ( mene je moj DK P45-T2RS dosta namucio, ali sada znam kako sta da mu menjam i koje vrednosti mu trebaju). Ja sam se na mojoj bukvalno izivljavao jedno 20 dana, i zadovoljan sam. Video sam sta moze, i dosadilo mi je da se vise zezam sa klokovanjem, drzim je na 400MHz fsb, proc na 3.6GHz i memoriju na DDR1200... Pusti ti druge sta ce da ti pricaju, 90% njih nikada nisu ni videli DFI (salim se)
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647006. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.