Da ne duzim puno treba da kupim par komponenti .Sa Intela prelazim na AMD . Razlog je jednostavan nisam odavno imao AMD a plocu ,proc sam uvalio povoljno . Dosta sam citao o Phenom II 920 i gotovo sigurno bih uzeo njega i bio miran na duze staze. E sad pitam kao laik ali tu ste Vi da mi pomognete . Zanima me koju plocu da uzmem . Hteo sam M3A78 PRO koja podrzava AM3 ali mora da se flesuje BIOS . Da budem iskren nikada to nisam radio tako da ne znam ni kako to ide . Za nekih desetak eura vise video sam GA 790 GX DS4 plocu koja je novija i valjada bolja . Zanima me ako uzmem ovu GA da li cu moci bez flesovanja da stavim ovaj proc. OC me ne zanima samo stabilan rad na duze staze . Sorry ako zvucim kao neki uplaseni klinac al nisam dovoljno bogat da kupujem jeftine stvari pa hocu da ova kupovina bude uspesna . Pozzz....
99 % ima tu verziju biosa za Deneb ,ako se plasis sam da flesujes zamoli tamo gde kupis plocu da ti flesuju u servisu.Deneb je licno i mene iznenadio po perfomansama narocito u igricama gde je dostigao vrh nadmasujuci cak i nehaleme.
Dobra stvar je sto svako jezgro moze pojedinacno da se klokuje u biosu.Sudeci po iskustvima nekih koji su ga vec kupili i ne greje se puno ,na default kloku dostize 35 C. u zimskim uslovima.
All four multipliers are completely independent and may be changed in the mainboard BIOS Setup.
:: 99 % ima tu verziju biosa za Deneb ,ako se plasis sam da flesujes zamoli tamo gde kupis plocu da ti flesuju u servisu.Deneb je licno i mene iznenadio po perfomansama narocito u igricama gde je dostigao vrh nadmasujuci cak i nehaleme.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647006. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.