Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Ploče, procesori i memorije
M3A78 PRO
STRANA 1 OD 1
Kajmak M3A78 PRO 03.02.2009. 01:39 T15145

status: user
broj poruka: 184

....... nudi mi drugar ovu plocu jako povoljno . Razmisljao sam da je uzmem i da skupim kes za novi Phenom II 920 i da budem miran na duze vreme . E sad moje je pitanje posto je novi Phenom AM2+ da li cu morati da flesujem BIOS na ovoj ploci ako je uzmem?
Ili moram da flesujem BIOS samo ako ubodem neki AM3 proc posto ga ploca podrzava?
Pozzz.....
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Equinoxe Re: 03.02.2009. 01:54 #94178

broj poruka: 12057

Za Phenom II ti treba BIOS 702 da bi ga ploča korektno prepoznala. Znači, da, moraćeš da flash-uješ BIOS.
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
Hoping for the best but expecting the worst.

Nicolas Re: M3A78 PRO 03.02.2009. 04:55 #94195

broj poruka: 308
Ta ploca je super, dosta bolja on ASUS M3N 78 Pro, flesuj BIOS ako treba...

::
:: ....... nudi mi drugar ovu plocu jako povoljno . Razmisljao sam da je uzmem i da skupim kes za novi Phenom II 920 i da budem miran na duze vreme . E sad moje je pitanje posto je novi Phenom AM2+ da li cu morati da flesujem BIOS na ovoj ploci ako je uzmem
:: Ili moram da flesujem BIOS samo ako ubodem neki AM3 proc posto ga ploca podrzava
:: Pozzz.....
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647006.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs