Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Ploče, procesori i memorije
J&W 790GX EXTREME-vratili mi kes
STRANA 1 OD 1
vuk125 J&W 790GX EXTREME-vratili mi kes 02.02.2009. 15:31 T15129

status: user
broj poruka: 2929
Ploca je bila neispravna, totalno mrtva., odmah su mi vratili kes nije bilo nikakvih problema.
ali nisu imali drugu da mi daju to je bila jedna jedina.
Ovo sigurno nije losa ploca i tu nema sumnje, po njenim testovima koje sam cito spada u sam vrh sto se AMD platforme tice, ali je jednostavno meni naisao primerak sa greskom mozda zak i u procesu prizvodnje, mozda je pala prilikom transporta ili tako nesto-ovo poslednje bi moglo da bude 99%.
Sta je tu je narucio sam novu plocu DFI 790GX-M2RS, idem sutra ujutro po nju, sto je slicno ovoj J&W.
Hvala vam svima na brzim odgovorima.
pozz Vuk
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Equinoxe Re: 02.02.2009. 15:33 #94044

broj poruka: 12057

Pa lepo od njih. Koja je firma u pitanju.
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
Hoping for the best but expecting the worst.

vuk125 J&W 790GX EXTREME-vratili mi kes 02.02.2009. 15:39 #94046

GIGATRON, odlicno i korektno rade svoj posao malo su spori sto se tice nabavke komponenti ali dobro valjda to tako ide. Nista nije bilo odmah sto sam ja trazio sve sam morao da cekam i plocu i proc i memoriju.
U vecini slucajeva nigde nema odmah iz prve kad god sam nesto trazio bilo da su to bile ploce memorije ili grafike ili pak nekakva hladjenja uvek sam cekao.

loce u gigatronu 02.02.2009. 15:42 #94048

broj poruka: 400
imas varijantu da sve sto kupis kod njih da ti dzaba insaliraju. tako da na licu mesta mozes videti da li je nesto neispravno ili ne.

MACHINE Pa nije slicna 02.02.2009. 16:46 #94059

broj poruka: 5704
ako je JR model to je uATX, pride ni on nije bez bubica, tako da odmah mora novi BIOS...DFI kao firma je dobar ali umeju da izbace totalno neupotrebljive ploce...jedino sigurno resenje sa kojim nikada nema maltretiranja je Asus...pride neki modeli nemaju svuda cvrste kondenzatore (pazi na poslednje S), iako je slicna opremljena, ima slabiju naponsku sekciju...ako je to JR model (junior) ako je pak DK (Dark) onda jeto slicna ploca...pazi na te zezalice, sve su LP (LanParty)

A N G E L

Sub-Z DFI 790GX-M2RS 02.02.2009. 17:24 #94069

broj poruka: 1620
Ajd` javi kakva je ploca kad zbudzis sve...Ja planiram da uzmem 790FXB(bez VGA), pa rek`o da vidim kako sljaka...Hvala i poz...

vuk125 J&W 790GX EXTREME-vratili mi kes 02.02.2009. 17:50 #94076

Nije mico atx to ne bih nikada uzeo ovo je full ATX model nosi oznaki bas 790GX-M2RS, ta micro ATX ims oznaku J 790GX-M2RS.
Uzeo bih ja opet ovu J&W 790GX EXTERME samo sto je nema nigde niti se moze nabaviti.

PS: 790FXB je u stvari chip 790FX kome je dodata mogucnost da podrzava procesore od 140w, a 790GX je najnoviji chip, cisto da ti kazem da ima razlike, to su mi objasnili kada sam narucivao ovu. Ja sam hteo prvo da uzmem ovu 790FXB ali mi oni tako rekose .
TheBear Re: J&W 790GX EXTREME-vratili mi kes 02.02.2009. 20:33 #94098

broj poruka: 6502
Bilo je u Viphouse pre par dana...

:: Nije mico atx to ne bih nikada uzeo ovo je full ATX model nosi oznaki bas 790GX-M2RS, ta micro ATX ims oznaku J 790GX-M2RS
:: Uzeo bih ja opet ovu J&W 790GX EXTERME samo sto je nema nigde niti se moze nabaviti
::
:: PS: 790FXB je u stvari chip 790FX kome je dodata mogucnost da podrzava procesore od 140w, a 790GX je najnoviji chip, cisto da ti kazem da ima razlike, to su mi objasnili kada sam narucivao ovu. Ja sam hteo prvo da uzmem ovu 790FXB ali mi oni tako rekose .
:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Nicolas Re: J&W 790GX EXTREME-vratili mi kes 02.02.2009. 22:03 #94116

broj poruka: 308
Hvala Bogu, i red je da tako postupe. Tako treba svaka odgovorna firma da radi odnosno da tezi ka tome da zadovolji potrebe kupaca a ne da samo rasterecuje magacin. Dobro si prosao!!!

:: Ploca je bila neispravna, totalno mrtva., odmah su mi vratili kes nije bilo nikakvih problema
:: ali nisu imali drugu da mi daju to je bila jedna jedina
:: Ovo sigurno nije losa ploca i tu nema sumnje, po njenim testovima koje sam cito spada u sam vrh sto se AMD platforme tice, ali je jednostavno meni naisao primerak sa greskom mozda zak i u procesu prizvodnje, mozda je pala prilikom transporta ili tako nesto-ovo poslednje bi moglo da bude 99%
:: Sta je tu je narucio sam novu plocu DFI 790GX-M2RS, idem sutra ujutro po nju, sto je slicno ovoj J&W
:: Hvala vam svima na brzim odgovorima
:: pozz Vu
::
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647006.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs