Imam dva racunara sa potpuno razlicitim hardverom ali istim problemom. Posle instalacije Win SP3 desava se da se kompijuteri gase. Na oba kompa sam instalirao slican softver i to samo osnovne programe(da rade filmovi zika...) Da i na oba kompa je instaliran novi nod. Hardwer sam izostavio kao problem ali ne znam sta dalje. Ne znam da li ovaj SP3 ima neku nekompatibilnost sa starim hardverom ili drajverima? Ili je mozda virus? Znaci kompovi se gase bez pravila nekada u igri nekada u filmu... Da li je neko imao slican problem i kako ga je resio? Odakle da pocnem? E i jos nesto disk sa koga je instaliran xp je ok. Sa tog istog diska sam instalirao i na 5-6 razlicitih konfa win i sve je u redu. Pozz svima
Ni pod razno ni u kom slučaju nikako, nipošto SP na sređenu / duže vreme korišćenu mašinu.
@MACHINE Kombinaciju SP3 + 2.70.39 imam na laptopu i na slabijoj mašini (PIII) već mesecima i sve je lovely jubbly. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Hoping for the best but expecting the worst.
:: Kapiram da si imao WinXP sa integrisanim SP3 i da nisi stavljao na ranije sredjenu masinu SP3 u vidu patcha, jer to ne bi valjalo :: :: :: A N G E L :: :: ::
Ja sam patch-ovao moj win sp2, duze vremena koriscen, sa sp3 i nikakvih problema nema. Skinuo sam onaj sp3 od 315 MB. To sam uradio jos pre 2 meseca i sve najnormalnije radi. (to sam uradio zbog GTAIV)
Pre patch-ovanja sam uradio ghost, za svaki slucaj, jer ni ja nisam verovao da ce sve da radi kako treba.
Naravno, ne kazem da to ljudi treba da rade, ali eto, verovatno je mene ukenjalo
Tell the Spartans, stranger passing by, that here obedient to their laws we lie
:: WinXP SP3 radi dobro na svim masinama. Skini taj novi NOD32, cesto je uzrok najludjih problema pogotovo u kombinaciji sa SP3...stavi v2.70.3 :: :: Kapiram da si imao WinXP sa integrisanim SP3 i da nisi stavljao na ranije sredjenu masinu SP3 u vidu patcha, jer to ne bi valjal :: :: :: A N G E L :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647006. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.