KOje imao iskustva sa ovim procesorom i dal ce moci vise da ide(clock)
STRANA 1 OD 1
djokosrb
KOje imao iskustva sa ovim procesorom i dal ce moci vise da ide(clock)
01.02.2009. 21:19
T15111
status: user broj poruka: 6875
Imam Intel dual core d 805 vec 3 godine ,ocu da ga menjam al nemam love posto uzimam grafu i napajanje,e sad posto ja o clocku nemam blage veze>>uzecu napajanje od 500w sad je 350w?
... bez dizanja napona do 3,3 -3,4 Ghz-a , a sa podizanjem i dobrim hladjenjem (greje se kao lud) tera i do 4Ghz-a... Imas na tom`s hardware guide-u uputstvo za klokovanje ovog procesora( http://www.tomshardware.com/reviews/dual-41-ghz-cores,1253.html )...PAZI NA HLADJENJE!!!! jos jednom, jer se vrlo greje i prilicno je nezgodan (doduse i trpi veliku toplotu ...) ...Moje iskustvo govori da preko 3,6 Gh-z nemas velike dobitke ,a hladjenje postaje veliki problem ...Ja sam moj terao do 3,85Ghz-a sa hyper tx -om...Na 3,8 bio je prime stable...drugi su terali i vise...ah da ploca mi je bila gigabyte p965...Ájd u zdravlje! .......................................................................... SERBIA- mushmula (tomato, banana etc.) republic
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647006. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.