Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Ploče, procesori i memorije
Raspali komp se dize iz mrtvih...
STRANA 1 OD 1
Sub-Z Raspali komp se dize iz mrtvih... 01.02.2009. 12:01 T15096

status: user
broj poruka: 1620
Imam kantu(sluzi me 6 godina al` je kanta)- MSI KM266, Duron 750, 256mb dr, wd od 320, radeon 9000 i neko NJESRA od napajanja koje su mi zamenili kada je Eurocase otisao u vecna lovista(cini mi se KME od 250-260w koje List ugradjuje u krs konfe). Vec dva dana NECE da se ugasi, nego se samo restartuje kad idem na s. down!?! WTF???
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
MilosNBG ... 01.02.2009. 12:09 #93833

broj poruka: 1586
Mislimd a te zeza stari, dobri Windozi... Desavalo mi se to vec na par masina da posle nekih gamadi sa neta, install/uninstall svega i svacega pobenavi i nece da se ugasi nego se restartuje ili ode u standby... Probaj sa nekim Live CD-om da utvrdis da li nece da se ugasi zbog Win-a ili zbog neceg drugog....

Da li ce se u krevetu odigrati komedija ili tragedija zavisi od - komada!

Equinoxe Re: 01.02.2009. 12:17 #93837

broj poruka: 12057

Probaj da pregaziš drajvere za ploču.
Mogao bi i da čisto sebe radi uradiš jedan BIOS discharge, možda se slupao Power Management na ploči.
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
Hoping for the best but expecting the worst.

doca80 Re: Raspali komp se dize iz mrtvih... 01.02.2009. 12:21 #93839

broj poruka: 3053
Mislim da treba da preskeniras komp antivirusom(preporuka Nod32 verzija 2.7) i Svim mogucim anti spajver,malver programima,npr. Malwarebytes AntiMalware,Adaware 2008,Spybot Search&Destroy...A ako ni oni nista ne nadju,onda instaliraj program UnHack Me,to je najjaci program za otkrivanje i unistavanje skrivenih trojanaca takozvanih rootkit-a koji sam ikada video...

KO RANO RANI,IL` JE PEKAR,IL` NIJE NORMALAN!!!

:: Imam kantu(sluzi me 6 godina al` je kanta)- MSI KM266, Duron 750, 256mb dr, wd od 320, radeon 9000 i neko NJESRA od napajanja koje su mi zamenili kada je Eurocase otisao u vecna lovista(cini mi se KME od 250-260w koje List ugradjuje u krs konfe). Vec dva dana NECE da se ugasi, nego se samo restartuje kad idem na s. down!?! WTF???
::
Sub-Z Problem resen(nadam se trajno) 01.02.2009. 16:13 #93882

broj poruka: 1620
Isao sam na LOD u biosu, procesljao sistem s Nortonom...nasao je neka 3 trojanca ustekana u .txt fajlovima....i proradilo. Posle sam ubacio Unhack Me...dobar program ali i ma problema da detektuje sta je threat a sta ne...izbacio je gomilu notificationa tipa `unknown origin-maybe virus-probably legitimate`...uglavnom softver za mob i te stvari...HVALA, ljudi!!!

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647006.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs