Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Ploče, procesori i memorije
J&W 790GX EXTREME problem nije mi jasno-2
STRANA 1 OD 1
vuk125 J&W 790GX EXTREME problem nije mi jasno-2 01.02.2009. 00:19 T15088

status: user
broj poruka: 2929
Sve sam zivo probao i stavljao drugu memoriju ni sa drugom memorijom ploca niti pisti niti nista
samo se vrte ventilatori i svetle led diode na ploci. i na displeju ploce onom malom brojcaniku pise 88 i to je sve dalje niista, probao sam sa inetgrisanom grafickom karticom isto sve, jedan modu bez modula bez graficke potpuno se isto ponasa.
Ovo ili je procesor pokvaren ili ploca nesto od ta dva, Tocu da proverim u ponedeljak jos da tacno ustanovim sta je u pitanju.
Obzirom da sam plocu kupio u cetvrtak a pocesor i momoriju u petak dakle sutradan a reklamiracu sad u ponedeljak. ni jedam proizvod nije star ni 7 dana da li su obavezni da mi daju novu plocu ili procesor posto nesto od ta dva ne radi ili moramn cekati onih fantomskih 40 dana, ima li ko kakva iskustva u tome ??????
Kava je procedura ako proizvod n rad u startu.????
U pitanju je firma GIGATRON.
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
obradmi Sta ti znaci code 88 ,jesi proverio u manual ? 01.02.2009. 00:32 #93776

broj poruka: 7720
Tesko da je CPU,pre ce biti ploca .
MACHINE ... 01.02.2009. 00:32 #93777

broj poruka: 5704
Ploca, najverovatnije...

Ako je u zakonskih 7 dana...moraju ti odmah dati drugo...ali kako oni u radnji nemaju servisera cekas odobrenje pa kad oni potvrde onda uzmes, to ne traje dugo...ja nisam imao konkretno taj model JWa ali ni sa jednom nisam imao problem...Operater je njih prodavao na tone...izvadi je i probaj van kucista, mozda su se ostetili neki vodovi, kad je najpre dala sliku i prisla Winu...montaza? Pa ne bi smela biti tako osetljiva ko MSI.

A N G E L

vladarko Tek da se ne cimaš... 01.02.2009. 00:35 #93778

broj poruka: 4228
Priključio si 4-pinski konektor na ploču? Meni je taj kabl/konektor par minuta života oduzeo činjenicom da ćuti kad nije priključen.

Pozdrav!

Vlada

vuk125 J&W 790GX EXTREME problem nije mi jasno-2 01.02.2009. 00:53 #93783

broj poruka: 2929
i ja mislim da je ploca promenio sam ih na desetine, montirao sam kao i svaki put sto montiram nista mi nije ispalo ili nesto bas sve pazljivo, montirao sam i van kucista potpuno isto se ponaca.
Ovo je ploca i u ponedeljak cu je reklamirati.

Prikljucio sam i taj konetor o kome pricas sve sam prikljucio i isto.
Ploca je neispravna 99%.
obradmi Dobijas novu plocu sigurno 01.02.2009. 01:21 #93790

Jedino oni moraju da posalju u servis koji mora da konstatuje kvar ,to se za 1 dan odradi i to je to.Kud odabere bas J$W ?Mogao si neki Asus .Ko ne plati na mostu plati na cupriji kaze nas narod.
Nicolas Re: Dobijas novu plocu sigurno 01.02.2009. 14:02 #93850

broj poruka: 308
Nemoj molim te tako, pa ja bash naruchio pomenutu J&W i Phenom 940BE, valjda cu imati malo srece da mi ne uleti neki djubrelook!

:: Jedino oni moraju da posalju u servis koji mora da konstatuje kvar ,to se za 1 dan odradi i to je to.Kud odabere bas J$W ?Mogao si neki Asus .Ko ne plati na mostu plati na cupriji kaze nas narod.
obradmi Ja licno imam lose iskustvo sa anonimnim prozivodjacima MB 01.02.2009. 14:19 #93857

Tako da uvek idem na sigurnu varijatnu .J&W je nov proizvodjac ,tek su usli u biznis i imaju pravo na gresku ,zato sam i ono napisao ,evo vidim i Machine kaze da nije imao problema sto znaci da bi trebalo da ti bude ok .Svi proizvodjaci MB su nekad imali greske ,ali neki su se naucili na greskama ,a neki ne.

MACHINE Re: Ja licno imam lose iskustvo sa anonimnim prozivodjacima MB 01.02.2009. 16:03 #93881

broj poruka: 5704
Zasto svi imaju potrebu da pametuju i daju odgovor na sve a nemaju blage veze o tome??? JW je mator koliko i Abit (`92-`94, kao zajednicka kompanija, Universal je nesto ranije), uopste nije nova fimra koja se uhodava u bzinis...to sto nije bio prisutan na nasem trzistu je drugi problem. 99% ljudi nije culo za Tyan, SuperMicro, Diamond Multimedia, VisionTek...pa bi rekli da su junk jer ih nema kod vas. Imbecilna logika. Sve ove sto sma pobrojao brisu patos cak i sa mojim miljenikom, Asus-om i u plocama i u grafikama...

A N G E L

:: Tako da uvek idem na sigurnu varijatnu .J&W je nov proizvodjac ,tek su usli u biznis i imaju pravo na gresku ,zato sam i ono napisao ,evo vidim i Machine kaze da nije imao problema sto znaci da bi trebalo da ti bude ok .Svi proizvodjaci MB su nekad imali greske ,ali neki su se naucili na greskama ,a neki ne
::
obradmi Mladja kompanija od Asusa 01.02.2009. 16:24 #93884

A koliko vidim iz prilozenog bolji su od Asus-a :).

http://www.jwele.com/about.php

ASUS was founded in 1989

J&W Technology was established in early 1994.
Sem Kine i Evrope nema ih nigde drugde prema tome Machine ,eto i mi drugi znamo ponesto.
philaemos re 02.02.2009. 01:20 #93991

broj poruka: 2743
Dobro ne mora da znaci da je ploca losa, mozda je decku samo zapao los model (dead on arrival), sigurno se desava svim proizvodjacima...

Ali ako hoce da ti zamene uzmi ti lepo neki Asus, sa njim neces da se zajebes.

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647006.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs