da ne bude da smaram ali danas me zvao ortak da pita za savet : ima plocu ASUS M3A78 - ? i hoce da kupi nVIDIA grafiku . Njegovo pitanje je bili da li ce imati problema sa plocom posto ona ima neku integrisanu grafiku AMD ? Da li ce se klati sa nvidiom cim je stavi? Ja do sad nisam imao ploce sa integrisanom grafikom pa nisam znao da mu odgovorim. Pozzz....
Sam chipset iskljuci integrusu kada zabode Nvidia u biosu automatski.Cak se izgubi u biosu ono za sharovanje memorije itd.Moj je utisak da Nvidia lepo radi sa ATI chipsetom ,narocito sa ovim novim AMD Denebima sudeci bar po testovima ,e sad jedino ne znam kako stoji stvar sa crossfire i SLI ,ali to vrlo mali broj ljudi koristi.
Broj postavljenih tema: 60356. Broj poslatih odgovora: 647022. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.