Probao sam da (bez reinstalacije unattended verzije xp sa ugradjenim ahci driverima) instaliram ahci drivere pod xp-om na mojoj ga-p35-ds3l i zamalo da mi uspe. Izveo sam sve fore sa ovog sajta http://www.msfn.org/board/index.php?showtopic=109450
uspeo da podignem xp sa ahci komandom u BIOS-u ali imam problem(na sajtu pod tackom 5) Nece da mi `povuce` drivere kao sto je ovde napisano i stalno kad restartujem kuka kako nema driver za primary u Device Manager-u
Da li je nekome uspelo da ovo potera na ovaj nacin?
AHCI zajedno sa NCQ daje bolje performance HDD-a Pa posle kazu neprimecuje se a ako to moze da radi zasto onda nije ubaceno? Mrzim kad mi se mulja, zamislite da kupite neki auto i dobijete samo jedan rezervni tocak a posle saznate npr. da mozete da dobijete i jos jedan i sta bi vi rekli : daj ili ne treba imam vec jedan?
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647006. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.