Re: Koji DDR2 memoriju za J&W 790GX Extreme i phenom 9950 Black
28.01.2009. 19:41
status: user broj poruka: 12057
2x2GB Kingston HyperX CL7 1066MHZ. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Hoping for the best but expecting the worst.
:: Dakle da li 2x2GB Kongston HyperX CL7 1066MH :: ili 2x2GB Geil Black Dragon Evo ONE CL4 800MH :: ili 2x2GB GEil Ultra+ CL5 1066MH :: :: Ili neki vas predlog da mi se uklopi u ovaj buzet :: Mislim ove memorije imaju slicnu cenu ngde oko 5500dinar :: :: Mislim moze li se nesto dobro uopste kupiti od 2x2Gb Za ove pare?
Imam Geil Evo One DDR1066, i lepo moze da se klokne, onoliki hladnjak ne znam cemu sluzi posto se memorija neprimetno greje cak i sa nasviranim naponom od 2.4 V (ali izgleda extra,`na oko` lepsu memoriju nisam video, ako ti je izgled uopste bitan) Kakav je taj kingston ne znam, ali nemoj da bacas pare na taj BD Evo One, posto mi se cini da toliki hladnjak nicemu ne sluzi, verujem da ove druge sto si naveo sa onim limcicima rade isto posao
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647006. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.