Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Ploče, procesori i memorije
Ima li neko?
STRANA 1 OD 1
SkyFire Ima li neko? 27.01.2009. 16:48 T14945

status: user
broj poruka: 18472
CPU Intel Core 2 Duo E7300 a da ga drzi stabilno na 4.0 Ghz za svaki dan?
Moze li da mi prilozi Orthos kao i voltaze kojim se sluzio i naravno da kaze na kojoj je ploci postigao te rezultate!
Hvala unapred!

I Want to believe - The truth is out there

:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Scyter Re: 27.01.2009. 17:01 #92606

broj poruka: 8138
ja cu moj e7200 sa cooler master hyper TX2 da pokusam na 4ghz za svaki dan.

Palit je zakon!

SkyFire Re: Re: 27.01.2009. 17:19 #92612

Hocu da sklopim ovaj CPU sa Asus P5Q Pro plocom i Hyper TX cooler-om i sve to da dignem na 4.0 Ghz..Znam da moze al me interesuju i druga iskustva..
Interesuje me dal je do samog primerka ili svaki hoce toliki OC...

:: ja cu moj e7200 sa cooler master hyper TX2 da pokusam na 4ghz za svaki dan
::
:: Palit je zakon!
Scyter Re: Re: Re: 27.01.2009. 17:27 #92620

broj poruka: 8138
kod mene je problem sto moja Asus P5QL-E zabada na 420fsb.Tako sam procitao na drugim forumima.Valjda je moja ploca od boljih primeraka i nece mi praviti probleme.A sto se tice oc, pa verovatno su svi primerci dobri,zato sto je vec dosta procesora prodato i neverujem da ima vise losih primeraka,tako da verujem da moze e7200,e7300 i e7400 da izguraju na 4.0ghz sa svaki dan.

Palit je zakon!

:: Hocu da sklopim ovaj CPU sa Asus P5Q Pro plocom i Hyper TX cooler-om i sve to da dignem na 4.0 Ghz..Znam da moze al me interesuju i druga iskustva.
:: Interesuje me dal je do samog primerka ili svaki hoce toliki OC..
:: I Want to believe - The truth is out there
:: :: ja cu moj e7200 sa cooler master hyper TX2 da pokusam na 4ghz za svaki dan
:: ::
:: :: Palit je zakon!
SkyFire Re: Re: Re: Re: 27.01.2009. 17:37 #92626

Znam ja to sve al je lepse kad cujes jos od nekog..Sigurniji si kad podeli jos neko isto iskustvo..Bar a tako gledam na to..Mislim da sam napravio odlicnu kombinaciju..Ima to da radi extra!

:: kod mene je problem sto moja Asus P5QL-E zabada na 420fsb.Tako sam procitao na drugim forumima.Valjda je moja ploca od boljih primeraka i nece mi praviti probleme.A sto se tice oc, pa verovatno su svi primerci dobri,zato sto je vec dosta procesora prodato i neverujem da ima vise losih primeraka,tako da verujem da moze e7200,e7300 i e7400 da izguraju na 4.0ghz sa svaki dan
:: Palit je zakon!
:: :: Hocu da sklopim ovaj CPU sa Asus P5Q Pro plocom i Hyper TX cooler-om i sve to da dignem na 4.0 Ghz..Znam da moze al me interesuju i druga iskustva.
:: :: Interesuje me dal je do samog primerka ili svaki hoce toliki OC..
:: :: I Want to believe - The truth is out there
:: :: :: ja cu moj e7200 sa cooler master hyper TX2 da pokusam na 4ghz za svaki dan
:: :: ::
:: :: :: Palit je zakon!
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647006.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs