Odlucio sam da menjam procesor pa bi da stavim neki phenom x3 ili x4 maticna mi je biostar nf520 a2 te da li bi mogo neki phenom na nju ako ne moze koi cooler da uzmem za amd5200+ 2.71 ghz i na kolko da ga oc
Ni ja nisam siguran da li može Fenom na tu tvoju ploču, ali i da može, na ploču sa takvim đubretom od čipseta ne bih stavlja ni mog Atlona 6000+. Mislim da bi bila greota.
Stavi voltagu oko 1.4 V (mozda malo vise, ne vise od 1.5) i ici ce sigurno preko 3GHz Meni je na 1.44V radio isti taj proc. na 3.15GHz, ali svaki pokusaj da izvucem vise je bio neuspjesan, jbga, ne ide... (samo jednom sam bootovao sistem na 3184MHz i nikad vise :))
I da, i ja sam koristio HYPER TX2 cooler, odlican je u odnosu ulozeno/dobijeno !
SONY VAIO VGN-FW285J
:: Odlucio sam da menjam procesor pa bi da stavim neki phenom x3 ili x4 maticna mi je biostar nf520 a2 te da li bi mogo neki phenom na nju ako ne moze koi cooler da uzmem za amd5200+ 2.71 ghz i na kolko da ga o ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647006. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.