J&W ploca ima SB750...ja mislim da je to pre u rangu sa nekim 780a nego sa 750a chipsetom... XFX ploca zvanicno podrzava procesore do 95W, dok J&W podrzava do 140W...tako da ako ces da bodes neki Quad procesor, bolje je da uzmes J&W 790GX Extreme...
Dasta, JW rula...ali i XFX je stari laf...i jedno i druga, XFX je vece ime...
A N G E L
:: J&W ploca ima SB750...ja mislim da je to pre u rangu sa nekim 780a nego sa 750a chipsetom.. :: XFX ploca zvanicno podrzava procesore do 95W, dok J&W podrzava do 140W...tako da ako ces da bodes neki Quad procesor, bolje je da uzmes J&W 790GX Extreme.. :: :: Overclocking is the way of life!!! :: ::
Glas za J&W 790GX EXTREME, podrzava procesore do 140W, bolja integrisana grafika, skoro perfektno odradjen layout, jedino ne kapiram poentu 3 x pci-e slot-a, nije po mom ukusu... Naravno, XFX ploca je takodje odlicno odradjena, ali poseduje manje mogucnosti za upgrade zbog proc-a, kao sto je Saske lepo istakao.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647006. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.