:D Posto sam ljubitelj DFI ploca, to bih ti i preporucio, ali Asus sa nastavkom `E` u imenu su ok ploce, pogledaj u cenovniku PC Berze, biraj AMD 770 chipset npr, to je ok za solidne pare.
Mada ja bih radije uzeo Intel E7200 ili E7300 i plocu sa Intel P43 ili P35 chipsetom
edit: naravno ako imas para uzmi Asus sa AMD 790 ili Intel P45 chipsetom uz odgovarajuci procesor (mnogo ljudi spominje Asus P5Q-E, vidim da kosta oko 100eur, pa uz jedan Intel E7300 to bi lepo radilo) Pozdrav
neće da može, pod uslovom da je ta ploča ima taj čip(set). Tek nforce 5xx serija podržava AM2(+) procesore, dok bi ova podržavala one sa soketom 939. Tako da, kao što reče Šojić, neće da može Pantiću. A, pošto je ploča ECS, evo još jedno `neće da može` i od mene.
Pravo zboris, prevideo sam ono `+` u imenu AM2... :)
:: neće da može, pod uslovom da je ta ploča ima taj čip(set). Tek nforce 5xx serija podržava AM2(+) procesore, dok bi ova podržavala one sa soketom 939. Tako da, kao što reče Šojić, neće da može Pantiću :: A, pošto je ploča ECS, evo još jedno `neće da može` i od mene :: :: :: Šefe, koji ti je vrag? :: ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647006. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.