MOLIM SVE PRISUTNE DA NAPISU SVOJE MISLJENJE!!!!!!!!
STRANA 1 OD 2
Plamen
MOLIM SVE PRISUTNE DA NAPISU SVOJE MISLJENJE!!!!!!!!
25.01.2009. 21:52
T14885
status: user broj poruka: 2836
Posto svi imate razlicito misljenje o proizvodjacima maticnih ploca palo mi je na pamet da glasamo.... Glasajte za ASUS, GIGABYTE ili MSI, i molim bez glazanja za nekog drugog proizvodjaca i bez suvisnih komentara. Znaci samo kratko i jasno, ASUS, GIGABYTE ili MSI.
Salu na stranu, zavisi koji primerak ubodes, ako nadjes nekog k`o hvali neku plocu naci ces dvojicu koji kazu da je shit. Ja imam ubogu MSI(koji je sad shit) K7T Pro-2a koja sljaka 7 godina bez frke. Trenutno, Asus. Izvin`te na `suvisnim komentarima`
za sta se glasa? kvalitet? cena/kvalitet? trzisni udeo? subjektivni dozivljaj brenda (potpadanje pod uticaj marketinga)? ______________________________________________________________________ *ebo m*t*r, pusti taj instalacioni cd kao audio disk, pa ga odzvizdi u slusalicu da ga snimim na kasetu da ga iskompajliram na nekom komodoru, pre ce tako da bude nego ovaj torent
A ti, postavljacu teme, idi u neki servis pa tamo pitaj ljude koji se time bave, koje ploce su najcesce na servisu, zasto, kako i zbog cega, nije mi jasno sta ti samo znaci da ovde pitas, kad skoro niko nije video vise od 5 KOMADA ploca u zivotu.
Ili jos bolja varijanta, da bi stekao vise iskustva i znanja na tudjim greskama, tripovima i bolestima iz mladosti, a ti poseti 20 servisa, jer ako se budes oslanjao na tudje predrasude i misljenja, ispasces glup veoma brzo. I, to nije neko moje misljenje niti stav, uostalom, ti uradi sta god ti se cini kao ``pametnije``, pa ces vec sam videti/iskusiti to na sta sam aludirao.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647006. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.