Ne planiram da overklokujem,jos uvek ne znam koju graficku da uzmem ali sam postavio pitanje na forumu. Radim u photoshopu,corelu,premieru i slicnim pa procenite koja ploca bi mi odgovarala, Budzet od 60e do 90e
Nije sramota ne znati,sramota je ne znati a ne pitati
Gledajovo si mogao da postavis pitanje u prosloj temi da se ne gomilaju teme... tj da ne spamujes!!! Ali ajde neces vise valjda... Gle za Q6600 pazi da bude 8-fazna naponska jedinica!!! E sad ja bi ti preporucio neki P45 chipset... Asus P5Q ako ti nije preskupa...
:: Sory,rekoh da postavim pitanja po kategoriji.. :: Skupa mi je P5Q,preko 100e je,nasao sam Gigabyte GA-EP35-DS4 gde j :: cipset P35 za 88e,dal bi bila oky :: :: Nije sramota ne znati,sramota je ne znati a ne pitat :: ::
@prsic Uzmi ASUS P5Q. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Hoping for the best but expecting the worst.
:: Je teram Q6600 na P35C-DS3R i sasvim lepo radi. Ni ja ga nisam klokovao jer mi je ovo sasvim dovoljno i radi kako treba i to pod Vistom x64 :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647006. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.