Malopre sam napisao ~sedam kilometara teksta ovim fontom i isteklo mi je logovanje, a jebeni FireFox nije sacuvao stranicu.
To i nije mnogo bitno, nego, da li GoldMemory Quick test moze da se koristi kao merodavan, tj. ako na jednom modulu odmah pocne da izbacuje greske i boji sva slova u crveno, a ostala 3 isprobana, u bilo kojoj kombinaciji prodju bez gresaka, da li se moze reci da je onaj jedan modul neispravan/ sa greskom ?
I, dok je taj ``gresni`` modul u kombinaciji sa bilo kojim od preostala 3, u Windows-u se pojavljuju neke cudne varijante BSOD-a, bez slovnih objasnjenja, vec samo sa brojevima(za koje Google.com ne nalazi resenje), i takodje, u GM testu, greske odmah po startovanju testa, naravno, lag-ovi po windowsu, critical, serious i fatal errors, Opera se ne otvara, samo izbaci gresku posle klika, IE takodje, WinRAR jednom prikaze da neki delovi od po 100MB, skidani preko Rapidshare-a, imaju greske/da su CORRUPT, a posle restarta, kaze NO ERRORS FOUND, i potpuno se normalno ekstraktuju i aplikacija radi bez problema.
Windows je XP SP3, izdanje od pre 15 dana, instaliran vec devet puta.
Naravno, nije jedini, instalirao sam jos jedno 18 razlicitih vrsta Windowsa XP SP 2 i 3 i potpuno se isto ponasaju.
Cak se i u toku instalacije Win-a(sa tim jednim modulom koji `ne valja` i jednim `ispravnim`) pojavljuju neke greske, pa sam mislEo da su mi diskovi izlapeli i da mi je rezac poludeo, iako me do sada nije NIJEDNOM `izdao` stari LG rezac, niti IJEDAN Verbatim Taiyo Juden kompakt diKS.
Da li ima jos nesto sto bih mogao da probam, a da moze da bude gotovo do ponedeljka ujutru, jer cu tada svakako nositi ove module na reklamaciju, tek su 3 meseca stari i pod garancijom 60 meseci.
moze se tvrditi da je `okrvavljneni` modul neispravan (proveri ga i sa MT86+ 2.11 jer postoje dokumentovani primeri kada javi greske i kad aih nema, ako i on prijavi grekse definitivno ne valja) i postoji velika verovatnoca ako ostali prodju na quick da su dobri...ALI to su samo 32-bit patterni. Ako hoces da budes apsolutno siguran samo Thorough na GM 6.92 i MT86+ 2.11 nekoliko proloza...ko god tvrdi suprotno u velikoj je zabludi
Tokom noci je bio ukljucen MemTest86, valjda v3.4. Imao je neku gresku, u stvari, jedno 32275, ali sam ga pustio samo jednom i to sa oba modula.
Interesantno mi je da mi je kompUJter radio skoro dva meseca bez problema, sve dok jednom nisam greskom kliknuo na SHUT DOWN -> Sleep i video neki BSOD.
Ako je GM prijavo gresku posle par sekundi sigurno je ram... Kakvog smisla ima da pusta opet mem test86 ako je vec GM prijavo gresku...Jel 24 sata da prijavljuje gresku da bi bio siguran?
Ne kapiras!! Na nekim chipsetovima i nekim SPD chipovima javice gresku i kada je nema, nezaivisno od takta memorije i latencija i sa min i sa max. Valjda sma sada bio jasan.
A N G E L
:: Ako je GM prijavo gresku posle par sekundi sigurno je ram.. :: Kakvog smisla ima da pusta opet mem test86 ako je vec GM prijavo gresku...Jel 24 sata da prijavljuje gresku da bi bio siguran :: :: Jel ti ovako nesto pisalo na BSODu :: :: STOP: 0x0000007F (0x00000000, 0x00000000, 0x00000000, 0x00000000 :: :: Mozes i ovde da potrazis svoju gresku :: http://aumha.org/a/stop.ht :: :: :: DaSickSyste :: ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647006. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.