Celo jutro gledam ove dve ploce pa bih hteo da cujem i vasa misljenja, svaka ima neke svoje prednosti i mane... Naravno, sklapa se sto prostija mashina, nikakve besne grafike ne dolaze u obzir sem integruse ili neke slabije sa HybridCross
Ne znam kakva je ploča, konkretno, ali je po meni bolje da uzmeš nju zato što je, kako si i sam rekao, malo noviji čip set. Razlika između 740G i 690G je u južnom mostu. 740G ima SB700, a 690G SB 600. Integruše su iste - X1200 (ako se ne varam), tako da po tom pitanju nema razlike.
Kada sam prvi put video da imaju Chemi-con i Samxon kondeznatore odmah sam zano da vrede svaku paru. Abit-ovi blizanci...cene niske a kvalitet - svakako ispred Biostar, MSI, GA, Foxconn...odlicne ploce, zaista...uporedio bih ih sa DFI ali ipk ne kao Asus...
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647006. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.