Nesto sam gledao i kako sada stoje stvari procesor bi bio ovaj , e sad jel valja on ili je krs ima samo 1,5mb kes,u kom rangu sa intel core 2 duo je on>>!?? HVALA!!!!!!!!
...prvo to je trojezgarni procesor, a C2D su dvojezgarni, radi na 2.1GHz
Ne znam koliko je dobar, ali predpostavljam, kao i svaki drugi AMD, da opravdava cenu, a sto se tice ranga, predpostavljam da je rame uz rame sa nekim od intela C2D na 2.1-2.5, ali pod uslovom da su mu iskoriscena sva tri jezgra!!!
Sacekaj malo da padnu cene zbog novih procesora...
Kod ortaka smo bas tog x3 8450 nagurali uz malo podizanje voltaze na 2.9GHz. Ne ide vise od 3GHz, ali racunaj da su Phenomi po megahercu malo brzi od Athlona x2, tako da uopste nije losa kupovina ako mu je povoljna cena. A pogotovo ako ces ponekad koristiti i 3. jezgro (3d studio max - RENDERING). Dok s druge strane, drugom ortaku sam poklonio E7200, njega sam uspeo na 3.8GHz da stabilizujem a sebi E7400, on ide stabilno i preko 4GHz. Tako da ako ces za igre i samo za igre da koristis procesor, onda uzmi ovu seriju 7xxx a mozes i 5xxx (jeftinija je a malo slabija).
:: Nesto sam gledao i kako sada stoje stvari procesor bi bio ovaj , e sad jel valja on ili je krs ima samo 1,5mb kes,u kom rangu sa intel core 2 duo je on>>!? :: HVALA!!!!!!! ::
Kao sto je napisano,ako hoces igre ne valja niti ce ikada valjati,a za sve drugo moze da posluzi,`neverovatno` je da AMD i pored niskih cena nije uspeo da se opari sa doticnom serijom.Ako vec gledas phenome proveri decka koji za 100e prodaje 9850(e to je vec bargin).
`Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran`
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647006. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.