Треба ми препорука за плочу која би испунјавала следеће карактеристике: - да има parallel port - да има бар 3 обична PCI слота - није битна платформа и АМД и Интел долазе у обзир - пожељна интегрисана графика - ако има 2 IDE конектора - супер али није пресудно, нисам сигуран ни да ли још постоје плоче са 2 конектора - да није скупа, склапам јефтинију конфу за свакодневни незахтевни рад на којој неће бити потерана ниједна игра
Неке од ових захтева испуњава GA-p35-dsl. Постоји ли неко боље решење које испуњава (скоро) све захтеве?
Ovo su neki predlozi, ima i jedne Gigabajtove sa amd690 chipsetom u punom ATX fomatu, pa mozes i nju da potrazis ali se meni licno najvise svidja ova Asus-ova
Da li ce se u krevetu odigrati komedija ili tragedija zavisi od - komada!
Od ploča koje ti je Miloš predložio, bez razmišljanja bih uzeo ASUS-a. I sam sam hteo da je uzmem, kada sam planirao da menjam ploču. AMD 780G čipset, odlična integruša, nećeš se pokajati. Sa Biostarom nemam iskustva, a ECS bih zaobišao u širokom luku.
Probaj u imtelu, video sam tamo dosta Biostarovih ploca, mozda imaju i ovu koju trazis
:: :: Asus M3A-H/HDMI нема LPT порт, ова Биостарова има, вероватно ћу њу и пазарити. Где у БГ-у има биостарових плоча, ко је генерални увозник :: :: хвала на саветим :: ::
I ja bih da kupujem socket A plocu.ECS nije ni po jednom segmentu(trenutno) losiji od Biostara,a ono sto je bio je davna istorija.Proveri malo tu plocu koju ti je covek naveo.
@CaleBGD:Proveri Bartec ja sam tamo uzeo GX,cene su do pre 15 dana bile extra a i sve sto vidis u cenovniku je istina(cene).
`Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran`
:: Od ploča koje ti je Miloš predložio, bez razmišljanja bih uzeo ASUS-a. I sam sam hteo da je uzmem, kada sam planirao da menjam ploču. AMD 780G čipset, odlična integruša, nećeš se pokajati. Sa Biostarom nemam iskustva, a ECS bih zaobišao u širokom luku :: :: :: Šefe, koji ti je vrag? :: ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647006. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.