Kao sto rekoh u naslovu. Problem je sto moj kum kupuje komp kod nekog lika uz neki popust, a koji `ne moze` da nabavi Asus P5Q-E(koju sam mu ja preporucio, na osnovu vasih predloga), niti bilo koji drugi Asus, vec mu nudi Gigabyte. E sad, pitam vas je l` ima neka dobra Gigabyte-ova ploca, za ove komponente, do 150 evra. Ako mozete neki konkretan model da preporucite, posto u cetvrtak idemo da uzmemo.
Ovaj moj kum je tvrdoglav, pa nece da gleda na drugim mestima, pa zato i pitam vas ako moze neki kompromis da se napravi sa Gigabyte-ovom plocom.
P.S. Poludecu vise od drugara koji me cimaju da ima sastavljam kompove, a ja sve sto znam o tome je ovo sto ovde procitam od vas (dobro, znam i ja nesto po malo).....Hvala vam sto postojite
Tell the Spartans, stranger passing by that here obedient to their laws we lie
:: Imas jod masu dobrih GA ploca :: EP45-UD3P :: EP45-UD3 :: EP45-UD3L :: EP45-DS3R :: EP45-DS3P :: itd.. :: :: A od napajanja ako mozes da priustis ThermalTake Toughtpower 600W ono je oko 75-80 evra,ali koliko sam razumeo MB+PSU treba da je do 150 evra :: :: @Machine :: Ne loopaj.. :: :: :: DaSickSyste ::
Sto se tice onih 150ak evra sto sam napisao, to sam mislio samo na plocu, a napajanje nisam uracunao u tu cifru. Ok, videcemo za neki Tt ili Chieftec, a ako bas nema, onda cemo LC Power, posto mu je cini mi se njega i nudio.
Hvala jos jednom na brzim i odgovorima. Sve najbolje
Tell the Spartans, stranger passing by, that here obedient to their laws we lie
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647006. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.