Zanimam me koliko je tacan ovaj program, jer mi za HDD star 6 meseci pokazuje da je 85% ispravan, zdrav ili kako vec. Inace u pitanju je Seagate Baracuda ST3500320AS i ako je sentinel upravu da li mogu da reklamiram hard?
Moji hardovi su kupljeni 2006 g.A racunar je kupljen 2001.Meni Sentinel napise da nevalja nesto sa 80 zilnim kabelom.I to je tacno ali kabel je dobar nego na ploci je razlemljna jedna nozica ali me mrzi da sad sve kvarim pa da zaletujem. Radi i ovako dobro.
Ti vidi sta ti napise i da li moze tu nesto da se uradi.
pa zato sam i pitao sta da radim? Program kaze da je do harda, svi konektori su u redu, napajanje je Corsair TX750W, za koje iskreno cisto sumnjam da je u maleru....
Probaj da zamenis kaplove od napajanja.Samo izvadi kabel od napajanja od jednog HDD i zameni kabelom od drugog HDD. Ali prvo ugasi racunar pa onda zameni kablove.Pa javi rezultat.
Evo sad sam mu izmesao sve moguce kablove, medjutim i dalje pokazuje isto... Ne bih znao sta vise da mu radim, pre neki dan sam pokusao sa formatiranjem i o5 isto...
:: mislim da ti niko nece prihvatiti reklamaciju ako HDD radi normalno, a samo u tom programu pokazuje da je kao 85% zdrav.. :: :: Overclocking is the way of life!!! :: ::
Testiraj ga u koliko god programa ti volja, oni ga poslju u servis tamo ga nakace na racunar probaju iskopiraju nesto sa i na HDD utvrde da radi i vrate ti ga sa sve 85% zdravlja koje prikazuju svi moguci programi sveta.
Tomato Republic Of Serbia !!!
:: :: Ok, u kom jos programu mogu da ga testiram :: :: :: mislim da ti niko nece prihvatiti reklamaciju ako HDD radi normalno, a samo u tom programu pokazuje da je kao 85% zdrav.. :: :: :: :: Overclocking is the way of life!!! :: :: :: ::
MY COMPUTER-DESNI MIS,MANAGE,DISK MANAGEMENT.PROPERTIES(AKO CES DA GA FORMATIRAS ONDA FORMAT)AKO NECES ONDA POSLE PROPERTISA IDI NA TOOLS,CHECK NOW, PA STIKLIRAJ OBA PA START.PA JAVI
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647005. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.