Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Ploče, procesori i memorije
Procesor ?!?
STRANA 1 OD 1
cakleni Procesor ?!? 18.01.2009. 13:19 T14656

status: user
broj poruka: 320

Kako da znam da je procesor koji kupujem nov ?

Da li postoji neki program koji bi pokazao koliko je procesor radio ?

Situacija je: nude mi e5200 za 1000din jeftinije nego sto je najjeftiniji oglas koji postoji na pcberzi... Pa mi je to sumnjivo. A daju garanciju ?!?
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
MACHINE Re: Procesor ?!? 18.01.2009. 13:29 #90261

broj poruka: 5704
A kakve veze pa ima??? Oni su poznati po tome da ne crkavaju i nema neki broj radnih sati. Ne mozes znati kao na HDDu sto daje Sentinel. Osim ako je BOX pa je upakovan...ako je u trayu gledaj da nije umazan, prljav. Posto nema nozice/pinove nema da pazis na iskrivljenost istih. Ako imas garanciju uzimaj i ne pitaj. Ako kazu da je nov i da je BOX kutija mora biti neostecena. Ako i jeste proban ne beri birgu

A N G E L

::
:: Kako da znam da je procesor koji kupujem nov
:: Da li postoji neki program koji bi pokazao koliko je procesor radio
:: Situacija je: nude mi e5200 za 1000din jeftinije nego sto je najjeftiniji oglas koji postoji na pcberzi... Pa mi je to sumnjivo. A daju garanciju ?!?
FSamir ^_^_^_^_^_^_^ 18.01.2009. 15:03 #90275

broj poruka: 777

A ko ti to nudi ?

Equinoxe Re: 18.01.2009. 15:49 #90284

broj poruka: 12057

Problem ćeš rešiti tako što će ti `prodavac` dati da usereš CPU od testiranja sa Prime-om 95 bar 2 sata. Ako je lik odvalio CPU od overklokovanja sa velikim naponom bez adekvatnog hlađenja, može da se desi da se od velikih temperatura i oštetio. Ako je CPU kompletno ispravan, i normalno korišćen, starost nije toliko bitna.
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
Hoping for the best but expecting the worst.

bacije E8500 18.01.2009. 16:45 #90300

broj poruka: 1

Ukoliko ste zainteresovani ja prodajem Intel E8500 nov, u kutiji, neotvaran, garancija... cena 120 eura
ukoliko ste zainteresovani javite se na mail bacijebg@yahoo.com
Equinoxe Re: E8500 18.01.2009. 16:48 #90301

Ukoliko nisi primetio:
http://www.pcberza.rs/oglasi/

:: Ukoliko ste zainteresovani ja prodajem Intel E8500 nov, u kutiji, neotvaran, garancija... cena 120 eura
:: ukoliko ste zainteresovani javite se na mail bacijebg@yahoo.com
Ishmerish ..?! 18.01.2009. 19:29 #90344

broj poruka: 7285
Pa`dobro` ovako će bar izbeći likove koji bi tražili i DDR1 uz procesor-mislim kad već upgrade-uju.Ovo me podseti:

*Off topic*
Zovem jednu
Beogradsku(jaču)firmu i javlja mi se ženski glas,ja joj kažem da me interesuju grafičke očekivajući rečenicu `molim vas sačekajte da vas prebacim`.
Međutim gospoiđica/a kaže izvolite,ok trebala bi mi His HD4850 512MB,dali je imate i koja je cena ako je imate?E onda mi je rekla nešto što me je
navelo da pomislim da jedino Bora čorba ima mozga i realno vidi stvari u ovoj `državi`.Odgovor:Pa sigurno imamo samo mi recite dali je to
ATI ili Nvidia.!!!!!!!!!!!!!

`Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran`

Equinoxe Re: ..?! 18.01.2009. 19:42 #90355

Off-re:

Al to je genijalno. Ako se znaš - nauči. Ako nećeš da učiš - marš napolje. Ako si vlasnikova kuma i nije vam bitno što nećete nešto prodati što je na cenovniku a ne umeš da pronađeš - klasika. Ima i gore.

:: Pa`dobro` ovako će bar izbeći likove koji bi tražili i DDR1 uz procesor-mislim kad već upgrade-uju.Ovo me podseti:
:: *Off topic*
:: Zovem jedn
:: Beogradsku(jaču)firmu i javlja mi se ženski glas,ja joj kažem da me interesuju grafičke očekivajući rečenicu `molim vas sačekajte da vas prebacim`
:: Međutim gospoiđica/a kaže izvolite,ok trebala bi mi His HD4850 512MB,dali je imate i koja je cena ako je imate?E onda mi je rekla nešto što me je
:: navelo da pomislim da jedino Bora čorba ima mozga i realno vidi stvari u ovoj `državi`.Odgovor:Pa sigurno imamo samo mi recite dali je t
:: ATI ili Nvidia.!!!!!!!!!!!!
:: `Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran`
Sub-Z Pa dobro.... 18.01.2009. 19:57 #90362

broj poruka: 1620
mogla je i da te pita dal` je Gorenje ili Daewoo HD4850....

Ishmerish @Bax 18.01.2009. 20:02 #90365

broj poruka: 7285
Ako je ta bila kuma(a nešto drugo)ja sam onda Mladić,i gle čuda još nisam u Hagu!Doduše ja sam čuo za Crnogorskog kuma.

`Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran`

cakleni naslov .) 19.01.2009. 12:01 #90482

broj poruka: 320

OK... hvala na odgovorima!

pufi re 19.01.2009. 12:36 #90495

broj poruka: 2196
Sta te briga da li je nov ili polovan ako imas 3g garanciju

BIOSTAR THE WAY OF LIFE

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647006.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs