Od kad sam uradio update ima vise problema nego sa starim...Kako da vretim stari bios? Kako da skinem update i da vratim prvobitni bios? Open source software rules!!!
Bolje ne diraj nista. Kako mi se cini na prvi pogled, samo ces usr*ti motku
A N G E L
:: Od kad sam uradio update ima vise problema nego sa starim...Kako da vretim stari bios :: Kako da skinem update i da vratim prvobitni bios :: Open source software rules!!! :: ::
Ajde reci koja je ploča u pitanju. Novije ploče i odbijaju tako nešto. Čim je datum stariji, posle čekiranja BIOS/ROM fajla, jednostavno ti ne dozvoljava flash. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Hoping for the best but expecting the worst.
Ako nisi snimio stari onda na oficijalnom sajtu proizvodjaca ploce skini, i odmah skini i FLASH program koji pokreces sa DISKETE!!! i to obavezno jer ako ti ploca ne podrzava ulazak u FLASH program sa kombinacijom ALT F2 pri paljenju, snimi fajl na disketi ili FAT32 particiji jer ni jednu drugu particiju neces videti. I ako nemas UPS onda moli Boga da te nezezne struja i to je to....
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647006. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.