Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Ploče, procesori i memorije
Gigabyte P35-DS3L
STRANA 1 OD 1
rremic Gigabyte P35-DS3L 17.01.2009. 15:41 T14632

status: user
broj poruka: 60
Imam pomenutu plocu i posto me nervira pistanje coolera za cpu koji se cas vrti cas nece, iskljucio sam CPU FAN Fail warning (stavio na Disabled) jer mi rekose da na toj ploci cooler nece da se pokrene ako je spoljna temperatura hladnija od temperature procesora (ili cega vec). Mene interesuje sta treba da stavim CPU SMART FAN Control (ili tako nesto) : Auto, Voltage ili PWM ili i to da stavim na Disabled ? Jel ok da stavim da CPU temperature warning bude 80 `C ili da stavim neku drugu (od 60 do 90 `C imam ponudjeno ili i to da stavim na DISABLED) ?
Hvala unapred.
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Saske ... 17.01.2009. 15:53 #90067

status: user
broj poruka: 1117
Smart Fan stavi na Voltage...CPU temp. warning mozes i da disejblujes jer ti nista ne znaci...intel procesori automatski obaraju klok kada temperatura previse poraste, potpuno nezavisno od ploce...
a ako ti toliko smeta sto vent nece da se vrti konstantno, instaliraj lepo Speed Fan, pa ga rucno steluj...

Overclocking is the way of life!!!

:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647005.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs