Stigao mi je jedan komp sa dijagnostikom `ugasio se odjednom u toku rada`, e sad gledao sam napajanje i ono radi ali ploca asus p4p800-x ima na sebi zelenu ledovku koja kada prikacim napajanje (bilo moe ili njegovo) jedva da tinja... Pretpostavljam da je ploca otisla u vecna lovista, cpu testiran, memorije ispravne ali bih hteo da cujem i second opinion...
Hvala unapred
Da li ce se u krevetu odigrati komedija ili tragedija zavisi od - komada!
Evo jucer se i kod mene `dovukla`jedna takva `odlicna`ploca asus p4p800 Da nebih otvarao novu temu,interesuje me sledece: Za razliku od MilosNBG-a ova radi sasvim ok,ali me nervira zasto moja 1gb pc3200 radi na 133mhz,umesto 200? Inace je uboden celeron 2500mhz fsb400/128kb l2 Da li nekako mogu da je nateram na 200,a da ne bacam pare i kupim p4 3.2 fsb800,kako bi navodno radila na 200? Inace ova ploca sa ovim celeronom lepo radi i na 3ghz(owerclock 20%)gde mi memorija radi na 156+-,umesto 220 kod prijasnjih 478 ploca.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647005. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.