Koje je jezgro? Moze da se clockuje i to dobro..Minimalno ide na 1 Ghz to potpisujem ali arhitektura iz tog doba opusteno ide na 1500 Mhz + ...Ja sam Pentium D na vazduh sa 3.2 Ghz gurnuo na skoro 5.2 Ghz...Od toga maximalni clock za svaki dan bi sa nekim dooobrim hladjenjem izveo na 4.5 - 4.6 Ghz opusteno! Starog Presscot-a sa 3.2 Ghz sam drzao na 4.2 Ghz iako je i on isao mnogo preko ali mi napajanje chifutek u tom dobu nije izdrzavalo veci clock..
I Want to believe - The truth is out there
:: Jedno glupo pitanje : :: :: Moze li da se klokuje Intel Pentium 4 3.2GHz HT ????
:: Koje je jezgro :: Moze da se clockuje i to dobro..Minimalno ide na 1 Ghz to potpisujem ali arhitektura iz tog doba opusteno ide na 1500 Mhz + ...Ja sam Pentium D na vazduh sa 3.2 Ghz gurnuo na skoro 5.2 Ghz...Od toga maximalni clock za svaki dan bi sa nekim dooobrim hladjenjem izveo na 4.5 - 4.6 Ghz opusteno :: Starog Presscot-a sa 3.2 Ghz sam drzao na 4.2 Ghz iako je i on isao mnogo preko ali mi napajanje chifutek u tom dobu nije izdrzavalo veci clock. :: :: I Want to believe - The truth is out there :: :: :: :: :: Jedno glupo pitanje : :: :: :: :: Moze li da se klokuje Intel Pentium 4 3.2GHz HT ????
Uzmi slikaj mi bios od ploce i posalji na mail ili postuj ovde pa da resimo...Koji cooler imas?Stock ili?Uzmi Core Temp ako podrzava uopste tu arhitekturu sad ali pokusaj jer me interesuje vid!U svakom slucaju ako ti je sve sada na def ovo sa CPU-Z bi trebalo da je od prilike to-to!Koja je ploca?
prvo ocisti/promeni hladjenje pa razmisljaj o dizanju kloka. ako ti je u biosu 57c kolika ode temperatura kad se poigras par sati?!? doduse, ti preskoti su poznate furunice, trose preko 100vati (zavisi od kloka). probaj da skines bar desetak stepeni, cisto da mirnije spavas, mada mom drugaru isti taj cpu radi godinama na 80-90c.... ______________________________________________________________________ *ebo m*t*r, pusti taj instalacioni cd kao audio disk, pa ga odzvizdi u slusalicu da ga snimim na kasetu da ga iskompajliram na nekom komodoru, pre ce tako da bude nego ovaj torent
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647005. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.