Ako neko ima bios za doticnu plocu bio bih mu zahvalan da mi posalje na mail.Na netu ne mogu da nadjem odgovarajuci a sa epox-ovog sajta ne moze da se skine.oglasirazni@gmail.com.Unapred hvala
E znaci ova ploca me ubi.Iz cista mira je izbacila cmos checsum error(valjda sam dobro napisao)i naravno nece da digne sistem.Pa onda nekad hoce i sve tako u krug.I kada uspem da udjem u bios ako bilo sta promenim opet isti error.Mislio sam da je bois ostecen pa sam zato i trazio,ali i kada sam ga ubacio ista stvar.Hoce da digne sistem pa nece izbaci error.Jel imate neki savet...
Klasičan problem sa tom pločom. Počeli su da ckravaju kondenzatori i to je njen kraj. Ako imaš živaca nađi nekog servisera da ti menja C-ove. Međutim, za neke jednostavno ne možeš da znaš da li su potpuno `zdravi` ili ne. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Hoping for the best but expecting the worst.
je smece, a i ta ploca ima ljubicaste HERMEI elektrolite...bljak...ja mislim da je tu otislo nesto drugo...oni su poznati po katastrofalnom dizajnu PCBa pa `negde nesto otice`...u smece i ako nadjes uzmi Abit NF7 (S2) ili Asus A7N8X (bez -X)
Te ploče su zlo. Svaka umire polako iz ovog ili onog razloga ali tako da te uvek glava boli od njih. Elektroliti, PCM, naponi with minds of their own, resetovanje, gašenje...ako je uplaiš. Strašno. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Hoping for the best but expecting the worst.
:: je smece, a i ta ploca ima ljubicaste HERMEI elektrolite...bljak...ja mislim da je tu otislo nesto drugo...oni su poznati po katastrofalnom dizajnu PCBa pa `negde nesto otice`...u smece i ako nadjes uzmi Abit NF7 (S2) ili Asus A7N8X (bez -X :: :: :: A N G E L :: :: ::
A bas sam imao drugacije misljenje o njoj,doduse ne iz prakse.Evo sinoc sam ugasio komp i danas ga upalio i radi normalno,ali cim pipnem bios isti error izbacuje.Nista u djubre pa abit.Hvala svima na pomoci.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647005. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.