Ne pokušavaj nikako. Pošalji to uputstvo molim te, skeniraj slikaj bilo šta.
SODIMM - small outline dual in-line memory modul. To može da se ubode u neke Mini-ITX motherboards, štampače, rutere...
Tvoja ploča je ATX i koristi klsičan DDR2 format memorija. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Hoping for the best but expecting the worst.
:: kupio sam kingston ddr2 memorij :: i u upustvu pise da moze i na laptop i na deskto :: ali je memorija mala 2/3 od moje transcend koje imam na ploc :: :: ::
Ako je oznaka tačna, pogledaj link i nema puno filozofije. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Hoping for the best but expecting the worst.
:: kako bre klasican,pa pravljen je za liliputance onda :: jbg a taman sam teo da ih napusim al dobro ond :: hvala vam momci na blic odgovorim :: :: :: :: :: :: To nije SO-DIMM. U pitanju je klasičan DDR2 modul :: :: :: :: http://www.ec.kingston.com/ecom/configurator_new/PartsInfo.asp?LinkBack=&ktcpartno=KVR800D2N6/2G&root :: :: _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ :: :: Hoping for the best but expecting the worst. :: :: :: :: :: :: :: kingston kvr800D2N6/1 :: :: :: 1GB pc2_6400CL^ -pin DIM :: :: :: :: :: :: :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647005. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.