Natačinji, dobro je ploča, ako si ok sa integrisanom solucijom. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Hoping for the best but expecting the worst.
NEmoj toliko da bacas para na nju i onako je 780 chip bolje uzmi neki 790gx npr biostar TA790GX A2+,ja je imam i taj phenom koji je nemoguce ni na jednoj ploci dignutoi na vise od 2.8GHz,vrlo tesko je postici ovaj klok na drugim plocama,ustedi malo jer ovaj biostar kosta oko 7500dinra
A sto se tice jednog PCI-e slota, vise mi ne treba. Ne interesuje me da kupujem dve grafe, planiram kasnije 4850 da uzmem.
Najvise me interesuje da li je dobra u kombinaciji sa datim procesorom? Da ne bude da je procesor jaci od ploce i kako ce sve to da se nosi sa Kingstonom.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647005. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.