Koji je minimalni napon na kome ovaj procesor radi bez problema? Meni trenutno napon stoji na 1.320 V,pa mi temperature u idle idu id 45-50 stepeni,a pri full load do 60-61 stepen,pa sam mislio da će spuštanjem napona malko da padne i temperatura,jer ga ne klokujem...
Koristim Everest za merenje temperature,a ploča je Foxconn 690G... Fora mi je što je i preko svega množilac zaključan na 12...Neće da tera na 12.5 odnosno procesor na 2.5GHz... Sve stoji na defult,nisam ništa dirao oko napona,jer nemam pojma oko overklokovanja,pa nisam hteo da nešto sjebem... Tako radi od početka,a imam ga od juna...Jedina fora je što mi stoji na 50-60 cm od radijatora,a grejanje je jako...Znam da su AMD procesori osetljivi na temperaturu okoline,ali nisam imao gde drugde da ga stavim...
i ja imam brisbane 4800+ g2. Minimalan napon 1.175 - 1.2 v stabilno, ja ga vozim na 1.225. Temperature su ti prevelike, moj je ladan kao spricer (sada temp 28c), inace leti ne prelazi 50 pri punom opterecenju. Mnozilac bi trebalo da stoji na 12.5 i nemoze prebo (zato sto ovo nije BE). Zasto tebi nece preko 12 - neznam. Ja ima ga m56s-s3, sve radi savrseno
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647005. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.