Ova ploca poseduje cip set P43. Ona za razliku o P35 cip seta ima slot za graficku 2.0 verziju. Po performansama je ista kao i P45. Sta vi mislite o ovoj maticnoj ploci?
ima i P35 npr Ga-p35-ds3l ali se zato nije na pocetku odmah znalo da ima. Ja licno imam ovu plocu i grafiicka mi radi u 2.0 modu tj. @16x. Mada i ta nije losa ali cim uzmes stavi novi BIOS.
Sasvim prosečna ploča koja radi. Nisam čuo neke naročite kuknjave na njen račun do sada. Nije neki overkloker. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Hoping for the best but expecting the worst.
Konacno da cujem neki pravi komentar... Da li bih mogo na njoj da overklokujem INTEL Core2Duo E7300 2,66GHz na nekig 3,5GHz? Sto se tice P35 ja bih pre uzeo njega samo nisam siguran da grafika radi na 2.0???
Na GA-P35-DS3P sam cepao Q6600 na 3.5 GHz, stabilno. Ni `L` nema OC probleme. Najverovatnije ćeš uspešno terati E7200 na 3.5 GHz.
Za PCI-E 2.0 standard nemoj da se brineš. Za single card opcije, razlike nema ni pod nokat. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Hoping for the best but expecting the worst.
pa bolje suneke jace npr DFI blod iron p35 za klokovanje nego neki p43,sve u svemu nije toliko los ali po meni je ipak bolji isprobani p35 koji je na dobrom glasu,ali gigabyte je najgori!!!
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647005. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.